Joe Russo otkrio kako Avengers Endgame priprema potencijalni 'Ant-Man 3'

Joe Russo otkrio kako Avengers Endgame priprema potencijalni ‘Ant-Man 3’

Znam da sam ovo već rekao, i da se ponavljam, ali evo opet: Nakon više od 20 međusobno povezanih filmova koji su izlazili kroz zadnjih 11 godina, Avengers Endgame je bio epski zaključak prve glavne sage MCU-a, ali i postavio temelje za novu rundu filmova koji će nam dolaziti kroz naredne godine. Šef Marvela Kevin Feige već je službeno najavio Fazu 4 MCU-a, ali još uvijek ima mnogo toga što nam stiže u budućnosti, kao i još puno nastavaka sa od prije poznatim likovima.

Feige je već rekao da su Black Panther 2 Captain Marvel 2 već u ranim fazama razvoja kako bi bili spremnu za Fazu 5 koja je, iako dosta daleko, već dobro isplanirana unutar zidova Marvelovog sjedišta. Ipak, potencijalni treći AntMan film nije najavljen za Fazu 4, ali isto tako nije ni spomenuto hoće li biti dio Faze 5. Ipak, Joe Russo, koji je sa svojim bratom režirao Avengers Endgame, i su-scenarist Stephen McFeely spomenuli su mogućnost evenutalnog trećeg AntMan filma, čije je temelje Endgame također postavio.

Joe Russo otkrio kako Avengers Endgame priprema potencijalni 'Ant-Man 3'

Preciznije rečeno, Russo i McFelly su spomenuli scenu sa ponovnim susretom AntMana i Wasp, koja je bila žrtva Thanosovog pucketanja, kada je Kapetan Amerika zatražio da uključe tzv. Quantum Tunel da bi vratili Thanosa i njegovu vojsku koja je stigla iz 2014. natrag u prošlost, što na kraju nije uspjelo, ali ipak su ovo dvoje golubova se opet našli u istom gnijezdu.

“To je bio nježan ponovni susret za ova dva lika,” rekao je Russo, na što se McFeely nadovezao: “U tome je stvar, oni nisu imali puno vremena iako je on bio jedan od glavnih zupčanika priče.”

“Sada, ako bude još jednog AntMan filma, postoje stvari koje bi se tu mogle objasniti,” u konačnici je rekao Russo.

Sigurno je da mjesta za treći AntMan film i materijala za dobru priču svakako ima. Redatelj prva dva AntMan filma, Peyton Reed je još prije godinu dana otkrio da ima ideja kako bi se AntMan trilogija okončala na zadovoljavajuć način: “Definitivno postoje stvari u ovom filmu, ako budemo dovoljno sretni da ga snimimo, s kojima se možemo igrati,” izjavio je Reed prošlog ljeta prilikom promocije filma AntMan and the Wasp.

Joe Russo otkrio kako Avengers Endgame priprema potencijalni 'Ant-Man 3'

Reeed je objasnio da je kolaboracija ključ Marvel Filmskog Svemira, što znači da Kevin Feige daje filmašima koje zapošljava slobodu da ispričaju one priče koje oni žele.

Povezano: Paul Rudd nije siguran u ‘Ant-Man 3’

Iako još uvijek visimo u zraku, mi se svakako nadamo da ćemo ponovno vidjeti AntMana i Wasp na djelu. Evangeline Lilly, koja glumi Wasp je rekla da nikad ne bi glumila u solo filmu gdje bi Wasp bila sama, što znači da njezin povratak morao biti ili u trećem AntMan filmu, ili u nekom od crossover filmova koje nam Marvel potencijalno sprema za Fazu 5 (Avengers 5 ili možda čak A-Force).  Paul Rudd, koji glumi AntMana, prije nekoliko mjeseci je rekao da nije siguran hoće li biti trećeg AntMan filma, ali je isto tako rekao da je apsolutno voljan (zajedno sa Evangeline) snimiti ga te je pozvao fanove da naprave peticiju da se film i snimi.

Mi se, osobno, nadamo da ćemo imati priliku vidjeti ovaj tandem sitnih superheroja na velikom platnu ponovno. Nije nam problem čekati koliko god treba jer, budimo realni, kada ste Marvel fan, čekanje vam dođe isto što i disanje.

Similar Posts