Joaquin Phoenix dobio prvo dijete s Rooney Mara i nazvao ga prema preminulom bratu

Joaquin Phoenix dobio prvo dijete s Rooney Mara i nazvao ga prema preminulom bratu

Holivudski par Joaquin Phoenix i Rooney Mara navodno su postali prvi put roditelji. Vijest je tijekom vikenda otkrio filmaš Victor Kossakovsky, koji je bio zauzet promocijom svog filma Gunda na Zurich Film Festivalu. Tijekom pitanja i odgovora nakon projekcije, Kossakvsky je otkrio zašto Phoenix (izvršni producent koji stoji iza filma) nije mogao prisustvovati – on i Mara prošlog su mjeseca dočekali svoje prvo zajedničko dijete. Još bolje, redatelj je otkrio kako je par odlučio sinu dati ime River, po Phoenixovom pokojnom bratu.

River je umro od predoziranja 1993. u dobi od 23 godine. Bio je najstariji brat u obitelji Phoenix, koja uključuje glumce Rain, Joaquin, Liberty i Summer.

Par se prvi put upoznao na setu Her, a od tada su zajedno glumili u tri filma – Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot, Dominion i Mary Magdalene. Oni su također i dvoje najuspješnijih glumaca ove generacije; Phoenix je dobio četiri nominacije za Oscara, osvojivši prvog početkom ove godine za istoimenu ulogu u filmu Joker Todda Phillipsa. Mara je nominirana za dva Oscara, jednom za najbolju glumicu u filmu The Girl with the Dragon Tattoo Davida Finchera i najbolju sporednu glumicu u Carol (2016).

Similar Posts