Svi veliki filmovi koji dolaze ranije online zbog koronavirusa

Svi veliki filmovi koji dolaze ranije online zbog koronavirusa

Pandemija koronavirusa ima masivan utjecaj na filmsku industriju s kašnjenjima filmova i gašenjima produkcija, te zatvaranjem kino dvorana širom svijeta. Ova nesretna situacija postaje i veliki eksperiment s videom na zahtjev, jer mnogi studiji pokušavaju nadoknaditi gubitke u kinima puštanjem potpuno novih filmova na digitalnim i streaming platformama znatno ranije od prvobitno planiranog. U slučaju Trolls World Tour, NBCUniverseal radi nezamislivo i film stavlja na raspolaganje za posudbu istog dana kada stigne u kina.

Drugi veliki primjer je Disneyjev i Pixarov Onward, koji je u kina došao 6. ožujka i moći će se preuzeti počevši od sinoć, 20. ožujka (s Disney+ debijem koji se događa 3. travnja). To je prilično šokantna stvar i treba se zapitati hoće li ova nesretna situacija bitno promijeniti način distribucije filmova u budućnosti.

Vidjet ćemo kako će se stvari odvijati, ali, za sada, ovi filmovi su dobrodošla distrakcija za obitelji koje su zaglavile unutar svojih domova. Sljedeći tjedan mnoštvo dodatnih filmskih izdanja stiže u naše domove, a detalje možete pronaći u nastavku. Imajte na umu da će popis biti ažuriran novim filmovima kako budu najavljeni.

13. ožujak

Star Wars: The Rise of Skywalker

17. ožujak

Frozen 2

20. ožujak

Onward, The Invisible Man, Emma, The Hunt

24. ožujak

Bloodshot, The Way Back, Birds of Prey, The Gentlemen

31. ožujak

Sonic the Hedgehog, Bad Boys for Life

10. travanj

Trolls World Tour

Similar Posts