Amazon razvija 'Hellsing' film sa scenaristom 'Johna Wicka'

Amazon razvija ‘Hellsing’ film sa scenaristom ‘Johna Wicka’

Čini se da je Hellsing spreman još jednom zaživjeti, a serijal će težiti povratku u igranoj akciji. Prema novom izvještaju iz Deadlinea, Derek Kolstad koji je pisao Johna Wicka surađuje s Amazon Studios kako bi prilagodio hit horor mangu. Par radi na tome da mangu pretvore u igrani film uživo, a ne u televizijsku seriju.

Kolstad je brzo komentirao izvještaj nakon što je objavljen. Tamo je scenarist Johna Wicka podijelio ljubav prema mangi, a ispostavilo se da je godinama bio ljubitelj Hellsinga.

“Otkako me moj brat upoznao s Hellsingovom mangom i animeom prije nekoliko godina, opsjednut sam adaptacijom”, podijelio je Kolstad u novoj izjavi. “A kada su Mike Callaghan i njegov tim uspjeli osigurati prava na tadašnjeg partnera nas s Brianom Kavanaugh-Jonesom i Amazonom, mislim – dovraga, čovječe – ovo je san. “

Ako niste upoznati s Hellsingom, mangu je stvorio Kouta Hirano davne 1997. Horor serijal sada se gleda kao klasik žanra, a njegovo poimanje natprirodnog privuklo je generacije obožavatelja. Hellsing zamišlja Drakulu kao agenta po imenu Alucard koji radi za The Hellsing Organization. Skupina djeluje pod linijom Abrahama Van Hellsinga i ima za cilj zaštititi cijelu Englesku od nadnaravnih prijetnji. Ali kad novi regrut po imenu Seras Victoria uđe u sukob, Alucardu i njegovom timu stvari postanu divlje.

Mike Callaghan, jedan od producenata filma, uvjeravao je obožavatelje u vlastitoj izjavi da Hellsinga shvaća ozbiljno. Neumorno je radio na osiguranju prava za hit mangu i vjeruje da Amazon Studios ima sredstva potrebna da pruži Alucardu pravdu.

Similar Posts