The Crow reboot ponovno u razvoju

The Crow reboot ponovno u razvoju

Bloody Disgusting donosi da je The Crow reboot ponovno u aktivnom razvoju. Samuel Hadida Davis Films, Highland Film Group i Electric Shadow su navodno svi i dalje povezani.

Ako se dobro sjećate, The Crow reboot je trebao započeti snimanje 2018. godine u Budimpešti s The Nun redateljem Corinom Hardyjem i Aquaman zvijezdom Jasonom Momom.

Trenutno su u ovoj verziji projekta dodani novi pisci, redatelji ili glumci.

Sinopsis originalnog filma je:

“Noć prije vjenčanja, glazbenika Erica Dravena (Brandon Lee) i njegovu zaručnicu brutalno ubijaju članovi nasilne gradske bande. Na godišnjicu njihove smrti, Eric ustaje iz groba i preuzima gotski plašt Vrane, nadnaravnog osvetnika. Sljedeći razbojnike odgovorne za zločine i nemilosrdno ih ubijajući, Eric se na kraju sukobljava s glavnim gangsterom Top Dollar (Michael Wincott) kako bi dovršio svoju strašnu misiju.”

The Crow je režirao Alex Proyas prema scenariju koju su napisali David J. Schow i John Shirley temeljenom na liku koji je napisao James O’Barr. Jeff Most je producirao zajedno s Edward R. Pressmanom i Grantom Hillom. Zvijezde filma su bili Brandon Lee, Ernie Hudson i Michael Wincott.

Originalni The Crow film je izašao 13. svibnja 1994. godine.

Za sada nije poznato kada bi mogla izaći ova nova verzije The Crow filma.

Druge je zanimalo i ovo...