Rebecca Ferguson filmovi - Top 5 najboljih

Rebecca Ferguson filmovi – Top 5 najboljih

Donosimo vam 5 najboljih filmova švedske glumice Rebecce Ferguson. Koji su vama najbolji njezini filmovi?

Rebecca Ferguson (rođena 19. listopada 1983.), profesionalno poznata kao Rebecca Ferguson, švedska je glumica. Internacionalno je postala poznata po ulozi Elizabeth Woodville u Britanskoj TV mini-seriji The White Queen (2013), što joj je donijelo nominaciju za Golden Globe Award za najbolju glumicu – Miniserija ili TV film.

U nastavku pogledajte 5 najboljih filmova Rebecce Ferguson.

Rebecca Ferguson filmovi – 5 najboljih

5. Florence Foster Jenkins (2016)

Rebecca Ferguson filmovi - Florence Foster Jenkins (2016)

Žanr: Biografija, komedija, drama
Redatelj: Stephen Frears
Glumci: Meryl Streep, Hugh Grant, Simon Helberg, Rebecca Ferguson

Radnja ukratko: Istinita priča o nasljednici Florence Foster Jenkins (Meryl Streep), koja je sanjala da postane operna pjevačica unatoč lošem pjevačkom glasu. Jenkins je koristila svoje veze, moć i bogatstvo kako bi privukla pozornost kao pjevačica. Hugha Granta ćemo gledati kao njenog partnera i menadžera St. Clairea Bayfielda. U filmu ćemo također vidjeti i veliku TV zvijezdu serije Teorija velikog praska – Simona Helberga, koji će pratiti Florencine nastupe za klavirom.

4. The Girl on the Train (2016)

Rebecca Ferguson filmovi - Top 5 najboljih

Žanr: Krimi, drama, misterija
Redatelj: Tate Taylor
Glumci: Emily Blunt, Haley Bennett, Rebecca Ferguson

Radnja ukratko: Glavna junakinja ovog trilera je Rachel (Emily Blunt), koja svako jutro putuje istim vlakom i prolazi pored kuće u kojoj je nekada živjela, prisjećajući se života koji je nepovratno izgubila. U mnoštvu ušuškanih prigradskih domova, pogled joj iznova luta do jednog u kom živi sretan bračni par ? dvoje mladih, lijepih i naizgled sretno zaljubljenih supružnika. Međutim, stvarnost je daleko od te idilične slike, a Rachel će ubrzo saznati šta se krije iza zatvorenih vrata savršenog doma.

3. Life (2017)

Life (2017)

Žanr: Horor, sci-fi, triler
Redatelj: Daniel Espinosa
Glumci: Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson, Ryan Reynolds

Radnja ukratko: Priča znanstveno-fantastičnog trilera TRAG ŽIVOTA vrti se oko šesteročlane posade na međunarodnoj svemirskoj postaji koja se nalazi na rubu jednog od najvažnijih otkrića u povijesti civilizacije: prvog dokaza života na Marsu. Kako posada polagano započinje svoje istraživanje, njihove metode dovode do neželjenih posljedica, novi oblik života pokazuje se puno inteligentnijim nego što je to itko mogao očekivati.

2. Mission: Impossible – Fallout (2018)

Recenzija: Mission: Impossible - Fallout (2018)

Žanr: Akcija, avantura, triler
Redatelj: Christopher McQuarrie
Glumci: Tom Cruise, Henry Cavill, Ving Rhames, Rebecca Ferguson

Radnja ukratko: Najbolje namjere često se vraćaju da vas progone. U novom nastavku Nemoguće misije, Ethan Hunt (Tom Cruise) i njegov tim MMF-a (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) zajedno sa saveznicima (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan), nađu se u utrci s vremenom kada misija krene po zlu. Henry Cavill, Angela Bassett i Vanessa Kirby pridružit će se dinamičnom timu s redateljem Christopherom McQuarriejem na čelu.

1. The Greatest Showman (2017)

Recenzija: The Greatest Showman (2017) - Svijet filma

Žanr: Biografija, drama, mjuzikl
Redatelj: Michael Gracey
Glumci: Hugh JackmanMichelle Williams, Zac Efron, Zendaya, Rebecca Ferguson

Radnja ukratko: Inspirirano maštanjima P.T. Barnum, The Greatest Showman je originalni mjuzikl koji slavi rođenje zabavljačke industrije i priča priču o vizionaru koji se izdigao iz ničega, kako bi stvorio spektakl koji je postao svjetska senzacija.

Similar Posts