Filmovi i TV serije pravljene prema video igrama koje su trenutno u razvoju

Filmovi i TV serije pravljene prema video igrama koje su trenutno u razvoju

Hrpa filmova i TV serija pravljenih prema video igrama je trenutno u razvoju, a u ovom članku vam ih donosimo sve, te ćemo ga povremeno nadopunjavati kako novi naslovi budu dolazili. Za ljubitelje video igara, ovo je zaista odlično vrijeme.

Borderlands

Eli Roth razvija Borderlands film pravljen prema franšizi videoigara

Žanr: Akcija, avantura, komedija

Redatelj: Eli Roth

Glumci: Cate Blanchett

Radnja ukratko: Igrani film temeljen na popularnoj video igri postavljenoj na napuštenoj izmišljenoj planeti Pandori u kojoj ljudi traže misterioznu relikviju.

The Division

Filmovi i TV serije pravljene prema video igrama koje su trenutno u razvoju

Žanr: Akcija, avantura, drama

Redatelj: David Leitch

Glumci: Jessica Chastain, Jake Gyllenhaal

Radnja ukratko: Na crni petak u New Yorku, bio-teroristi oslobađaju modificirani soj malih boginja nazvan “Green Poison” na nekoliko novčanica. Zbog toga se bolest brzo širila i ubrzo se društvo u NYC-u raspalo – što je rezultiralo aktiviranjem Strategic Homeland Division. Glavni fokus The Division je očuvanje mira i obnova društva dok vladini znanstvenici rade na liječenju. Brojne se frakcije bore da preuzmu kontrolu nad New Yorkom, poput izbjeglih zatvorenika zvanih Rikers, Cleaners koji su mobilizirani sanitarni radnici koji vatrom pokušavaju sami ubiti bolest; i Last Man Batallion – privatna vojna tvrtka koju su u početku angažirali milijunaši na Wall Streetu, a koju sada čine plaćenici i nekolicina prebjeglih agenata Divisiona. Prvi val agenata Division ili je ubijen ili se odmetnuo pridružujući se drugim frakcijama. Na drugom valu je da uspostavi red.

Final Fantasy – TV Serija

Filmovi i TV serije pravljene prema video igrama koje su trenutno u razvoju

Desetljećima stara RPG serija konačno će se prilagoditi u obliku televizijske serije u koju će kreativno sudjelovati programer igara Square Enix. Većina dijelova serije videoigara govori o neovisnim pričama, a još nije poznato iz kojeg dijela bi mogli crpiti inspiraciju.

Five Nights at Freddy’s

Filmovi i TV serije pravljene prema video igrama koje su trenutno u razvoju

Žanr: Horor

Redatelj: Chris Columbus

Glumci: Nepoznato

Radnja ukratko: Na temelju popularne horor video igre , čovjek započinje posao radeći kao noćni zaštitar u restoranu Freddy Fazbear’s Pizza, gdje otkriva kako se animatronici kreću noću i ubijaju svakoga koga vide.

Halo – TV serija

Žanr: Akcija, sci-fi

Kreator: Nepoznato

Glumci: Pablo Schreiber, Shabana Azmi, Natasha Culzac

Radnja ukratko: Vanzemaljci prijete ljudskom postojanju u epskom obračunu iz 26. stoljeća. TV serija zasnovana na video igri ‘Halo’.

Just Cause

Žanr: Akcija, avantura

Redatelj: Nepoznato

Glumci: Nepoznato

Radnja ukratko: Priča o smrtonosnom ubojici CIA-e crnih operacija kodnog imena Scorpio, koji se specijalizirao za promjene režima, borbe protiv gusara, plaćenika i prebjeglih agenata.

The Last of Us – TV serija

The Last of Us live-action serija u izradi za HBO od Chernobyl kreatora

Žanr: Avantura, drama, horor

Kreator: Neil Druckmann, Craig Mazin

Glumci: Nepoznato

Radnja ukratko: Joel i Ellie, par spojen kroz opakost svijeta u kojem žive, prisiljeni su podnijeti brutalne okolnosti i bezobzirne ubojice na putovanju diljem post-pandemijske Amerike.

Minecraft

Filmovi i TV serije pravljene prema video igrama koje su trenutno u razvoju

Žanr: Akcija, avantura, obiteljski

Redatelj: Peter Sollett

Glumci: Nepoznato

Radnja ukratko: Zlobni Ender Zmaj kreće na put uništenja, što potiče mladu djevojku i njenu skupinu avanturista da krenu spasiti Overworld.

Metal Gear Solid

Žanr: Akcija, avantura, sci-fi

Redatelj: Jordan Vogt-Roberts

Glumci: Nepoznato

Radnja ukratko: Teroristička skupina ukrala je napredni tenk, a elitni vojnik Solid Snake poslan je da ga povrati.

Monster Hunter

Procurio prvi Teaser Trailer za Monster Hunter film

Žanr: Akcija, fantazija

Redatelj: Paul W.S. Anderson

Glumci: Milla Jovovich, Meagan Good, Ron Perlman, Tony Jaa

Radnja ukratko: Iza našeg svijeta, leži drugi svijet: svijet opasnih i snažnih čudovišta koji vladaju svojim prostorom smrtonosnim bijesom. Kada su Lt. Artemis (Milla Jovovich) i njezini lojalni vojnici prebačeni iz našeg svijeta u novi svijet, nepobjediva poručnica doživi najveći šok u svom životu. U svojoj očajnoj borbi za opstanak od golemih neprijatelja s nevjerojatnim moćima i nezaustavljivim, buntovnim napadima, Artemis će se udružiti s tajanstvenim čovjekom koji je pronašao način kako se boriti protiv njih.

Mortal Kombat

Warner Bros. pomakao datum izlaska Mortal Kombat reboot filma prema naprijed

Žanr: Avantura, akcija, fantazija

Redatelj: Simon McQuoid

Glumci: Mehcad Brooks, Jessica McNamee, Josh Lawson

Radnja ukratko: Radnja nepoznata. Igrani film na temelju popularne video igre.

Pokémon Detective Pikachu 2

Detective Pikachu - prve reakcije na film

Scenarist filma “Sonic the Hedgehog” Oren Uziel pisat će scenarij za nastavak neo noir hita iz 2019. godine. Izvorni film Ryana Reynoldsa u svijetu je prikupio 433 milijuna dolara.

Resident Evil

Sada kada je završena originalna filmska serija s Millom Jovovich, Sony Pictures želi ponovno pokrenuti zombi filmsku seriju koja se temelji na vlasništvu Capcoma. Redatelj “47 Meters Down” Johannes Roberts angažiran je za režiju i pisanje scenarija nove verzije.

Sonic the Hedgehog 2

Sonic the Hedgehog postao film pravljen prema video igri s najvećom zaradom u vikendu otvaranja

Paramount Pictures i Sega potvrdili su da je u razvoju nastavak hit obiteljske komedije iz 2020. godine, a redatelj Jeff Fowler vraća se na kormilu nastavka. “Sonic the Hedgehog” prikupio je 306,8 milijuna dolara širom svijeta i osvojio je prvi vikend u povijesti za film temeljen na video igrama.

Super Mario Bros.

Filmovi i TV serije pravljene prema video igrama koje su trenutno u razvoju

Illumination će napraviti animiranu verziju Nintendovog krunskog dragulja za kino izdanje, uz usku suradnju sa tvorcem serije Shigeru Miyamoto. Film je navodno u “prioritetnom razvoju” i ima za cilj izaći 2022. godine.

Tomb Raider 2

Filmovi i TV serije pravljene prema video igrama koje su trenutno u razvoju

Alicia Vikander trebala bi se vratiti kao istraživačica Lara Croft u nastavku akcijskog filma iz 2018. godine. Ben Wheatley će režirati. Izvorni film nastao je iz istoimene videoigre iz 2013. godine, koja je imala dva nastavka s naslovom „Rise of the Tomb Raider“ i „Shadow of the Tomb Raider“. Trebao bi izaći 19. ožujka 2021. godine.

Uncharted

Uncharted film s Tom Hollandom dobio datum izlaska

Adaptacija avanturističke serije video igara od Naughty Dog trebala bi doći u kina 2021. godine. U filmu će glumit Tom Holland kao svjetski istraživač Nathan Drake, zajedno s Markom Wahlbergom, Antoniom Banderasom, Tati Gabrielle i Sophia Ali. Ruben Fleischer (“Venom”) režira filma. Snimanje je trebalo započeti ovog proljeća dok proizvodnja nije zaustavljena zbog pandemije koronavirusa.

Similar Posts