Neill Blomkamp objavio idejne slike svog 'Aliens' nastavka! - Svijet filma

Neill Blomkamp objavio idejne slike svog ‘Aliens’ nastavka!

Čini se kako Neill Blomkamp osjeća da bi spajanjem Disney i Fox on ponovno mogao dobiti priliku raditi na Alien filmskoj franšizi, pa je objavio idejne slike svog, nikada zaživljenog Aliens nastavka! I slike izgledaju odlično!

Južno Afrički filmaš Neill Blomkamp (District 9) imao je izrađen teren za nastavak Aliens filma, koji bi ignorirao događanja u Alien 3 filmu (koji je ubio neke od preživjelih likova iz prijašnjeg filma) i ne tako voljenog Alien: Resurrection filma koji je slijedio, ali ideja je bila napraviti nastavke Prometheus filmova, pod Alien imenom. Blomkamp je već i prije znao objaviti svoje idejne slike, ali ove dvije su interesantno poklopljene s Disney-Fox kupovinom.

I pogledajte samo kako dobro izgledaju ove dvije slike. U prvom Xenomorph se prikrada nekome u šahtu, dok druga otkrivao novi i nadograđeni transporter:

Objavu dijeli Nb (@neillblomkamp)

Objavu dijeli Nb (@neillblomkamp)

S Alien: Covenant koji je jedva uspio otplatiti troškove svog pravljenja i reklamiranja, izvori sugeriraju da je Scottov planirani nastavak odgođen na neodređeno kao rezultat Disney kupovine, pa je tako budućnost Alien prequel serije filmova pod velikim upitnikom. S druge strane, menadžment Twentieth Century Fox će se znatno promijeniti kada sve stvari povezane s preuzimanjem budu završene. S obzirom na sva ta događanja, vrlo je moguće da Blomkamp želi stvoriti dovoljno podrške za svoj planirani koncept – što se čini kako bi fanovi puno više htjeli nego Prometheus nastavak – kako bi se ovaj film napravio. Disney predsjednik je rekao da on želi praviti R-rated filmove s FOX resursima, tako da se možda možemo nadati da ćemo dobiti zasluženi oproštaj Ellen Ripley priče, zajedno sa svim krvavim detaljima.

Druge je zanimalo i ovo...