Glasine: Hercules predvodi Marvelov 'The Eternals' film

Glasine: Hercules predvodi Marvelov ‘The Eternals’ film

Stižu glasine da bi Hercules mogao biti glavni lik u nadolazećem Marvel Studios filmu, ‘The Eternals’. Nedavno je objavljeno da je Angelina Jolie u pregovorima oko preuzimanja ulogu u The Eternals. Nažalost, za sada još nije poznato koga bi trebala glumiti. Sada, samo nekoliko dana nakon te najave, stižu nam nove vijesti o filmu The Eternals.

Prema The Hashtag Show (via ComicBook.com), Hercules će biti glavni lik The Eternals filma. Prvi dio kozmičkog Marvel Filmskog Svemira smo dobili James Gunnovim Guardians of the Galaxy filmovima. Sada se čini da će The Eternals širom otvoriti vrata i dalje relativno novom aspektu ovog filmskog svemira.

Osim toga, predstavljanje Herkula preko Eternalsa također podrazumijeva da ćemo vidjeti Marvel Studios viziju grčkog panteona drevnih bogova. Već smo imali prilike vidjeti kako to izgleda u DC Wonder Woman, tako da će biti vrlo interesantno vidjeti kako će to Marvel napraviti s vrlo sličnim sadržajem.

Glasine: Hercules predvodi Marvelov 'The Eternals' film

Iako ovo nije službeni sadržaj filma, daje nam naslutiti o čemu će se u filmu raditi.

“Priča o ‘THE ETERNALS’ je smještena milijunima godina u prošlost, kada su bića pod nazivom Celestials genetski eksperimentirali na ljudima, stvarajući super-snažne pojedince kao i zlikovce poznate pod nazivom Deviants. Ove dvije grupe su se krenule boriti kroz povijest kako bi vidjele koja će postati ultimativna rasa. Ova priča uključuje ljubavnu priču između Ikarisa, muškarca vođenog kozmičkom energijom i Sersi, koja uživa u kretanju među ljudima.”

I dok će se ovaj film fokusirati na Celestialse, vidjeli smo već njihove ostatke diljem MCUa do sada, pogotovo u Guardians of the Galaxy filmovima. Vrlo popularna lokacija Knowhere, poznata kao dom The Collectora, je zapravo glava mrtvog celestiala. U Guardians Vol.2, upoznajemo i dalje živog Celestiala u obliku Ega, živućeg planeta, kojeg glumi Kurt Russell.

Chloe Zhao je dobila ozbiljno priznanje za indie film The Rider, koji je postao jedan od kritički najhvaljenijih indie filmova posljednjih godina. Trenutno radi na drugom modernom western filmu naziva Nomadland, u kojem glumi Oscarovka Frances McDormand. Čini se kako su The Eternals njezin sljedeći projekt, nakon što se završi produkcija na Nomadlandu.

The Eternals započinje produkciju u Atlanti (najčešća lokacija većine Marvel Studios filmova), 01. kolovoza ove godine.

Similar Posts