Stigao je novi službeni trailer (nije za mlađe od 17 godina) za Quentin Tarantinov nadolazeći film Once Upon a Time in Hollywood (Bilo jednom…u Hollywoodu). Zvijezde filma su Margot Robbie, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt i drugi.

Datum izlaska filma Once Upon a Time in Hollywood:

12. travanj 2019

Hrvatski naziv:

Bilo jednom…u Hollywoodu

Žanr:

Komedija, drama

Redatelj:

Quentin Tarantino

Scenarist:

Quentin Tarantino

Glumci:

Margot Robbie, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt

Radnje ukratko:
Leonardo DiCaprio u filmu glumi zvijezdu Western TV serije Rick Daltona, koji pokušava oživjeti svoju karijeru u filmu, dok će Brad Pitt glumiti njegovog dugogodišnjeg dvojnika Cliff Booth, koji ima jednake ambicije. Film se odvija u vrijeme Charles Manson ubojstava 1969 godine u Los Angelesu.

Ovog ljeta holivudska zlatna prašina vraća nas u kasne šestdesete, u zlatno doba Hollywooda u filmu prigodnog naziva, “Bilo jednom…u Hollywoodu”, najnovijem ostvarenju redatelja i scenarista, dobitnika Oscara, Quentina Tarantina. U filmu se okupila impozantna glumačka ekipa, predvođena Bradom PittomLeonardom DiCaprijem i Margot Robbie a koliko dobro naše zvijezde izgledaju u filmu pogledajte u prvoj kino najavi!

Bilo jednom…u Hollywoodu” deveti je film slavnog Quentina Tarantina, poznatog po brojnim uspješnicama nastalih pod njegovom redateljskom palicom (Pakleni šund, Jackie Brown, Kill Bill 1,2,  Reservoir Dogs, Otporan na smrt, Nemilosrdni gadovi, Odbjegli Django, Mrska osmorka). Na scenariju za ovaj film Tarantino je radio punih pet godina te ga je u konačnici usporedio s poznatim Paklenim šundom, što sasvim dovoljno govori o ljestvici očekivanja.

Ekskluzivne slike iz filma Once Upon a Time in Hollywood

Tarantino je u svom najnovijem filmskom ostvarenju okupio najbolje glumce generacije Leonarda DiCaprija (Vuk s Wall Streeta, Povratnik, Početak, Odbjegli Django, Bande New Yorka…) i Brada Pitta (Neobična priča o Benjaminu Buttonu, Klub boraca, Fury, Nemilosrdni gadovi, Spaliti nakon čitanja…) dok će mušku publiku razveseliti prekrasna Margot Robbie (Odred otpisanih, Ja, Tonya, Odred otpisanih, Fokus…). Osim njih u filmu se pojavljuju i ostala velika holivudska imena kao što su dobitnik nagrade Oscar Al Pacino, Bruce Dern, Tim Roth, Timothy Olyphant, Kurt Russell, Dakota Fanning, Damian Lewis, Luke Perry, Emile Hirsch, James Marsden, Michael Madsen i mnogi drugi. Ovo je ujedno i zadnja filmska uloga nedavnog preminulog glumca Luka Perryja.

Produkciju filma potpisuju David Heyman, Shannon McIntosh i Quentin Tarantino, a izvršna producentica je Georgia Kacandes.

Inače, Leonardo DiCaprio i Margot Robbie zajedno su već glumili u filmu Vuk s Wall Streeta dok je ovo prvi filmski naslov u kojem će zajedno zaigrati Pitt i DiCaprio čiju suradnju na filmu Tarantino je opisao kao najuzbudljiviji glumački tandem nakon Roberta Redforda i Paula Newmana.

„Bilo jednom… u Hollywoodu“ prava je holivudska priča o jednom glumcu i njegovom dvojniku koji kreću na put kako bi pronašli svoje mjesto pod suncem u filmskoj industriji. Njihovo putovanje odvija se na vrhuncu hippie Hollywooda, davne 1969. godine u Los Angelesu.
Glavni likovi u filmu Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), bivša zvijezda jedne western TV serije i njegov dugogodišnji dvojnik Cliff Booth (Brad Pitt) u vrijeme zadnjih trzaja zlatnog Hollywooda bore se za svoj uspjeh u svjetskoj prijestolnici filmske industrije koju više ne prepoznaju. Ali Rick ima poznatu susjedu – Sharon Tate (Margot Robbie)…

“Bilo jednom… u Hollywoodu”
u kinima ovog kolovoza!

NOVI KLIP IZ FILMA:

Trailer filma Once Upon a Time in Hollywood

Stariji traileri filma Once Upon a Time in Hollywood

Stariji traileri filma Once Upon a Time in Hollywood: