Nova 'Constantine' serija u razvoju za HBOMax

Nova ‘Constantine’ serija u razvoju za HBOMax

Čini se da će uskoro krenuti novi John Constantine. Kao dio novog Justice League Dark svemira, koji je trenutno u fazi izrade na HBO Maxu, obožavatelji bi trebali moći očekivati ​​samostalnu seriju o DCevom egzorcistu i stručnjaku za nadnaravne pojave Johnu Constantineu kao dio nadolazeće ponude streaming usluge.

Treba napomenuti da se čini da će se lik u potpunosti preoblikovati, umjesto da se koristi inačica lika koju su prethodno glumili glumci poput Keanu Reevesa ili Matt Ryana. Prošle su godine počele kružiti glasine sugerirajući da je u izradi izravni nastavak Reevesovog filma Constantine. Umjesto toga, kao što sugerira početno izvješće, producenti traže glumca novog glumca koji će glumiti istoimenu glavnu ulogu.

Mreža navodno navodi zvijezdu Rogue One Riz Ahmeda kao nekoga za koga je produkcija zainteresirana.

Ovo je već treća serija DC koju HBOMax razvija samostalno, pored Green Lantern Corps i Justice League Dark. Tu ne računamo serije Titans, Doom Patrol i ostale koje su krenule na DC Universe servisu, ali su prešli u ruke HBOMaxa nakon njegovog pokretanja prošle godine. Čelnici streaming platforme rekli su da planiraju oko 20ak DC projekata, tako da je ovo tek početak.

Similar Posts