2 Alien TV serije planirane

2 Alien TV serije planirane

U planu je pravljenje dvije Alien TV serije, jedna od Ridley Scotta & Hulu! Alien filmska serija trenutno nema pretjerano svijetlu budućnost. Slobodno možemo reći da nekoliko posljednjih filmova iz serijala nisu pretjerano dobro prošli na kino blagajnama, kao što se očekivalo da budu. Međutim, franšiza je i dalje vrlo popularna, tako da je možda samo trebao drugačiji pristup pričanju novih priča unutar Alien svemira. Već je bilo glasina da će Xenomorphsi sljedeći puta napasti male ekrane s TV adaptacijom u obliku serije, a prema novim izvještajima, ta informacija je istinita. Zapravo, prema novom izvještaju, ne samo da je jedna Alien TV serija u izradi, već dvije.

Glasine su, da je Ridley Scott povezan s jednom od serija kao izvršni producent. Projekt će biti snimljen za Hulu kao ekskluzivna originalna serija samo za tu platformu. Vrlo je moguće da bi Scott uključio svoju produkcijsku kuću Scott Free Productions, kao što je to učinio s robot serijom koju radi za TNT naziva Raised By Wolves. S obzirom na to da se ta serija snima u Africi, potencijalna Alien serija za Hulu bi morala pričekati dok se Scottov raspored ne oslobodi. Naravno, prerano je očekivati ikakve službene detalje oko serije, s obzirom na to da nije ni službeno potvrđena. Izvještaj jedino spominje da bi serija mogla imati više sezona, istražujući različite dijelove Alien svemira.

2 Alien TV serije planirane

Što se tiče druge serije, nažalost nikakvi detalji nisu otkriveni. S obzirom na to da nije specificirano da će biti rađena za Hulu, moguće je da će otići kod neke druge mreže (vjerojatno u posjedu Disneyja). Možda će jedna serija biti direktno povezana s Alien filmovima, dok bi druga mogla biti nešto novo ili čak animirana serija. S Nickelodeon koji navodno razvija animiranu Star Trek seriju namijenjenu djeci, čini se kako je sve moguće. U svakom slučaju, sve što trenutno možemo je spekulirati. Za sada, treba ove glasine uzeti sa zadrškom, jer čak i ako su istinite, uvijek postoji mogućnost da sve propadne prije nego one budu napravljene.

Posljednji film franšize je bio Alien: Covenant iz 2017. godine. Redatelja Ridley Scotta, a zvijezde filma su bili Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride i Demian Bichir. To je bio nastavak na Prometheus i odvijao se između tog filma i originalnog Alien filma. To je drugi film planirane prequel trilogije, koja kako se sada čini se neće nikada dogoditi. Moguće je da je jedna od ove dvije serije upravo nastavak filma Covenant.

Za sada su to sve samo glasine, ali mi ljubitelji Alien franšize se možemo nadati i sanjati dvije vrlo uspješne serije unutar Alien svemira.

Similar Posts