'Avengers: Endgame' potvrđeno trajanje filma

Trailer: Avengers Endgame (2019)

Stigao je novi TV spot za nadolazeći 22 drugi Marvel film, direktni nastavak na Avengers Infinity War i ukupno četvrti Avengers film – ENDGAME! Osim novog TV spota, u članku možete vidjeti i druge trailere za Avengers: Endgame (Osvetnici: Završnica).

Datum izlaska filma Avengers 4:

25. travanj 2019

Hrvatski naziv:

Osvetnici: Završnica

Žanr filma:

Akcija, avantura, fantazija, superhero

Redatelj:

Anthony Russo, Joe Russo

Scenarist:

Christopher Markus, Stephen McFeely

Glumci:

Anthony Mackie, Chadwick Boseman, Chris Evans, Chris Hemsworth, Don Cheadle, Elizabeth Olsen, Evangeline Lilly, Jeremy Renner, Josh Brolin, Mark Ruffalo, Paul Bettany, Paul Rudd, Robert Downey Jr., Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Tom Holland

Radnja ukratko:

Kulminacija 22 međusobno povezana filma, četvrti dio Avengers sage će uvući gledatelje u film, kako bi vidjeli prekretnicu ovog epskog putovanja. Naši voljeni heroji će zaista shvatiti kako je ova realnost krhka i žrtve koje se moraju poduzeti kako bi se održale.

Trailer: Avengers Endgame (2019)

Avengers ENDGAME (Osvetnici: Završnica) je nadolazeći Američki superherojski film pravljen prema timu Avengers iz Marvel stripova, produciraju ga Marvel Studios i distribuira Walt Disney Studios Motion Pictures. On je direktni nastavak na Avengers: Infinity War iz 2018. godine, nastavak na Marvel’s The Avengers (2012) i Avengers: Age of Ultron (2015), te je ukupno 22 film u Marvel Filmskom Svemiru (MCU). Redatelji filma su Anthony i Joe Russo, po scenariju sastavljenog od tima Christopher Markus i Stephen McFeely, a u njemu će glumiti jako puno glumaca iz prijašnjih filmova.

Film je u listopadu 2014. godine najavljen kao Avengers: Infinity War – Part 2. Russo braća su postali redatelji filma u travnju 2015. godine, a u svibnju su Markus i McFeely dovedeni za pisanje skripte filma. U srpnju 2016. godine Marvel je maknuo naziv filma, te se do sada koristio Bez Naziva Avengers Film, a sada sa prvim trailerom je otkriveno da se film zove Avengers ENDGAME (Osvetnici: Završnica). Snimanje je započelo u kolovozu 2017. godine u Pinewood Atlanta Studios u Fayette County, Georgia, gdje je sniman u isto vrijeme s Avengers: Infinity War, a snimanje je završilo u siječnju 2018. godine. Pročitajte sve što do sada znamo o Avengers 4 filmu.

Film dolazi u kina 25. travnja 2019. godine, u IMAX i 3D.

Novi TV spot filma Avengers: Endgame:

https://youtu.be/E6ybmfhuw6A

Trailer filma Avengers Endgame:

https://youtu.be/34HqM3zC5qE

https://youtu.be/ZObN9uI61gc

Stari traileri filma Avengers Endgame:

Similar Posts