Back To The Future reboot dobio 'deepfake' trailer s Tom Hollandom

Back To The Future reboot dobio ‘deepfake’ trailer s Tom Hollandom

Interes za Back to the Future reboot filmom u kojem glumi Tom Holland se povećava, ovog puta deepfake trailerom. Ideje ja započela kada je YouTube korisnik EZRyderX47 zamijenio kultne uloge Michael J. Fox i Christopher Lloyd iz originalnog Back to the Future filma s Hollandom i Robert Downey Jr. Malo je reći da je to odlično izgledalo. Ako se uzme popularnost Marvelovog Filmskog Svemira, te odlična kemija između Hollanda i Downey Jr., nije teško zaključiti zašto je taj deepfake video tako dobro prihvaćen. Do sada, taj kratki video je skupio preko 6 milijuna pregleda.

S obzirom na tako veliku zainteresiranost oko Back to the Future reboot filma s tom dvojicom, nastao je novi trailer za Back to the Future reboot film s Tom Hollandom u glavnoj ulozi. Oslanjajući se na isječke koji su uključeni u druge videozapise, stryder HD napravio je ovaj trailer koji možete pogledati ispod. Rezultat je zabavan, u smislu da bi bilo odlično vidjeti kako Holland daje svoju vlastitu interpretaciju tako pamtljive perspektive filma. Nekima je to vjerojatno malo uznemirujuće zbog lakoće i uvjerljivosti transformacije. U nastavku provjerite sami.

Film s najvećom zaradom 1985. godine, Back to the Future osnovno je obilježje modernog kina. Pokrenuo je franšizu s nastavcima, animiranom spin-off serijom, videoigricama, stripovima, pa čak i scenskim mjuziklom. Osim svoje komercijalne rezonancije, znanstveno-fantastična komedija zauzima rijetki prostor u kojem se često navodi kao nešto što bi svi ljubitelji filma morali barem jednom doživjeti.

Imajući na umu taj visoki ugled, Holland i Downey Jr. spadaju u najpoznatije glumce današnjice. Ako dođe do prave skripte, s pravim režiserom, njih dvoje potencijalno bi moglo voditi ponovno pokretanje filma Back to the Future koje bi vrijedilo pogledati. S obzirom na to da se Hollywood oslanja na već postojeće franšize i prepoznatljivo intelektualno vlasništvo, pomaže podsjetiti se da su mnogi remake i reboot filmovi bili napravljeni s puno manje opravdanja.

Druge je zanimalo i ovo...