Arnold Schwarzenegger i Sylvester Stallone ratuju jer su ponovo 80-te

Arnold Schwarzenegger i Sylvester Stallone ratuju jer su ponovo 80-te

Terminator: Dark Fate zvijezda Arnold Schwarzenegger je sjeo s Jimmy Kimmelom ovog tjedna i iskoristio je priliku za prijateljsko zadirkivanje kolege akcijske zvijezde Sylvestera Stallonea.

Rivalstvo Sylvestera Stallonea i Arnolda Schwarzeneggera je proizvelo neke od najboljih filmova 80tih i ranih 90tih godina prošlog stoljeća. Par je potrošio veći dio desetljeća konstantno pokušavajući nadmašiti drugoga – veća oružja, bolja ubojstva i više (mišićne) definicije. Slični filmovi poput Commando i Rambo: First Blood Part II su izašli iste godine (1985), što znači da su se ove akcijske zvijezde borile za zaradu na kino blagajnama. Danas, ove dvije legende su dobri prijatelji; međutim, ljudima nikad ne dosadi pitati ih o njihovim kompetitivnim danima. A sa Schwarzeneggerom koji promovira svoj novi Terminator: Dark Fate film, bilo je neizbježno da će doći i do tog pitanja.

Schwarzenegger se pojavio na Jimmy Kimmel Live ovog tjedna kako bi promovirao svoj novi film, Terminator: Dark Fate. Prvo se dotakao vjenčanja njegove kćerke i Chrisa Pratta, te Kalifornijskih vatri, koje su prisilile otkazivanje premijeru Terminatora u Hollywoodu. Nakon toga, razgovor se okrenuo gore spomenutom rivalstvu. Kimmel je upitao Schwarzenegger o šali koju je jednom izveo na Stalloneu, koja je uključivala Schwarzeneggera kako uvjeri Stallonea da napravi akcijsku komediju koja nije dobro prošla na kino blagajnama, Stop! Or My Mom Will Shoot. On je objasnio kako je početkom 90tih počeo eksperimentirati s komedijama poput Kindergarten Cop i Twins, što je očigledno značilo i da se Stallone mora proširiti na to. U to vrijeme, Schwarzenegger je dobio skriptu za film Stop! Or My Mom Will Shoot, film o policajcu čija majka pravi njegov posao težim nego to mora biti (glumi Estelle Getty). On je odmah shvatio da taj film nije za njega. Nakon što je intervju otišao online, Stallone je osobno uzvratio putem Twittera.

Poslušajte ispod Schwarzeneggerov intervju, poprilično je šaljiv.

Već sada taj video intervjua ima više od 2 milijuna pregleda na YouTubeu. Očigledno puno ljudi i dalje želi vidjeti taj stari rivalitet između dvije istinske akcijske legende.

Schwarzeneggerov i Stalloneov rivalitet na kino blagajnama je nešto što će gotovo sigurno biti zapamćeno u analima kinematografske povijesti. Bilo da zajedno prave The Expendables film ili se prisjećaju dobrih starih dana, njih dvojica će uvijek privući puno pozornosti. Ovo nas je samo prisjetilo na zvjezdanu snagu Schwarzeneggera i Stallonea, ali i također kako su daleko došli – od rivala do dugogodišnjih prijatelja.

Ispod možete vidjeti i Stalloneov odgovor. Legende.

Similar Posts