5 glumaca koji bi mogli biti novi Wolverine u MCU

5 glumaca koji bi mogli biti novi Wolverine u MCU

S dolaskom filma Dark Phoenix u kina, originalna X-Men franšiza službeno dolazi svom kraju nakon sedam filmova franšize i nekoliko spin-off filmova. Sada, nakon što je Disney kupio 20th Century Fox, očekuje se da će u budućnosti X-Men biti integrirani u Marvelov Filmski Svemir, zajedno s novim glumcima koji će ih glumiti, kao i novim pristupom filmovima (osim Ryan Reynoldsa i njegovog Deadpoola, koje će navodno ostaviti ovakve kakvih jesu).

Hugh Jackman je glumi Wolverinea posljednjih 17 godina, pojavljujući se kao taj lik u devet zasebnih filmova, uključujući tri spin-off filma, od kojih je posljednji odlični Logan film iz 2017. godine. Jackmanov odlazak i način na koji je otišao, otvara nekoliko očiglednih opcija. Prva opcija je mlada Dafne Keen, glumica koja je glumila njegovog nasljednika u filmu Logan, te bi time otvorila franšizi jedan interesantan smjer u kojem bi mogla ići, s mladim ženskim Wolverineom. Druga opcija je tražiti točno ono isto što je Jackman bio kada je postao Wolverine: Potpuna nepoznanica.

Iako se te dvije opcije možda čine realnije, mi bi radije vidjeli nekog od ovih poznatih glumaca u toj ulozi. Koliko je to realno, vrijeme će pokazati. Pa bez dodatnog odugovlačenja, pogledajte naš izbor glumaca za novog Wolverinea.

1. Tom Hardy

5 glumaca koji bi mogli biti novi Wolverine u MCU

Tom Hardy već ima nekoliko superherojskih uloga u svom rezimeu – glumio je negativca Banea u Christopher Nolanovom The Dark Knight Rises, a prošle godine je utjelovio i anti-heroja Venoma – pa što je onda još jedan više? Redatelj filma Dark Phoenix, Simon Kinberg, je rekao da baš njega (ili Game of Thrones zvijezdu Richarda Maddena) vidi u toj ulozi.

I dok bi to možda moglo postati pomalo zbunjujuće ako se Venom jednoga dana pridruži MCU (slično kao što je to učinio Tom Hollandov Spider-Man), Hardy bi mogao donijeti agresivan pristup ovoj ulozi, i kao i uvijek, ne bi imao nikakvih rezervi o potpunom uranjanju i nestajanju u ulozi. Hardy je jedan od trenutno najboljih glumaca, a ako je on zainteresiran za projekt, onda znate da će to biti nešto što će valjati.

2. Daniel Radcliffe

5 glumaca koji bi mogli biti novi Wolverine u MCU

I dok ovo nije pretjerano vjerojatno, glasine su kružile posljednjih godinu dana da bi ovaj glumac prije poznat kao Harry Potter mogao potencijalno biti jedan od izbora za novog Wolverinea. Možda ga ne možete zamisliti u Jacksonovom velikom tijelu, ali to je možda i bolje – Wolverine je navodno treba biti vrlo nizak u stripovima, a 165 cm visok Radcliffe bi onda bio idealan kandidat.

Ne samo to, nego je on prešao dalek put od Harry Pottera kao glumac – njegove uloge u filmovima poput Swiss Army Man i TV seriji poput Miracle Workers ne samo da su pokazale njegov široki glumački talent, nego da je i spreman napraviti sve što je potrebno za ulogu (njegov Swiss Army Man lik je doslovno govoreće truplo i ne samo govoreće)

3. Christopher Abbott

5 glumaca koji bi mogli biti novi Wolverine u MCU

Možda i najmanje poznat na ovoj listi, Christopher Abbott se pokazao kao svestrani glumac u svojim kratkim godinama kao glumac. Njegova uloga u seriji Catch-22 je možda nešto najbolje odglumljeno što sam vidio ove godine. Vrlo je moguće da će se naći kao nominirani, a vrlo moguće i dobitnik Emmy nagrade za tu ulogu.

Slično poput Jackmana, Abbot nosi opaku bradu, te je također pokazao svoj talent kroz različite žanrove, od jezivih horor filmova poput It Comes at Night, do TV misterija poput The Sinner i TV komedije poput HBO Girls, ne zaboravimo još jednom spomenuti njegovu ulogu Yossariana u ratnoj drama seriji Catch-22. Može li njegova sljedeća stanica biti superherojska uloga? Ne vidim zašto ne.

4. Richard Madden

5 glumaca koji bi mogli biti novi Wolverine u MCU

Još jedan izbor koji je već iskusan u velikoj franšizi, Richard Madden je najpoznatiji po svojoj ulozi Robb Starka u seriji Game of Thrones, ali je također osvojio i Golden Globe ranije ove godine za glavnu ulogu u Netflixovoj seriji Bodyguard, pojavio se u filmu Rocketman, a navodno je izabran i za Marvelov nadolazeći film The Eternals.

I dok bi ga upravo ta posljednja uloga mogla udaljiti od izbora za Wolverinea, evo par razloga zašto bi on svejedno bio odličan izbor za novog Weapon X. Između svega ostalog (svakako je odličan glumac), Madden ima Izgled, baš kao što je to i Jackman imao. Ne trebate puno dijaloga od Maddena – što je dio onoga što je učinilo Jackmanovog Wolverinea tako odličnim; izgled koji ubija.

5. Taron Egerton

5 glumaca koji bi mogli biti novi Wolverine u MCU

Ovo bi možda mogao biti i najbolji izbor s ove liste. Baš poput Wolverinea iz stripova, on je niži rastom (samo 175 cm prema Jackmanovih 188). On ima iskustvo nošenja franšize, što smo mogli vidjeti u dva vrlo zabavna Kingsman filma (koji su, ako možemo dodati, režirani od strane X-Men: First Class redatelja Matthew Vaughna, koji je revitalizirao franšizu uvođenjem mlađih verzija likova koje glume James McAvoy, Michael Fassbender i Jennifer Lawrence, između ostalih).

Najvažnije, on ima odlične glumačke sposobnosti – vrlo lako bi mogao dobiti nominaciju za Oscara za svoju ulogu Sir Elton Johna u ovomjesečnom filmu Rocketman, koji je dobio fantastične recenzije. Egerton je još jedan na ovom popisu koji je pun karizme – ako to može pretvoriti u prigušenu energiju (s ponekim eksplozijama) koju bi prenio u lik Wolverinea, onda možda imamo pobjednika.

As iz Rukava 🙂

5 glumaca koji bi mogli biti novi Wolverine u MCU

Danny DeVito voje glumačke sposobnosti je pokazao bezbroj puta, niži je rastom, samo malo ako steše figuru i idealan je izbor za sljedećeg Wolverinea. Ljudi pišu peticije da se upravo njega izabere za tu ulogu, a nakon ove slike, teško se ne složiti s njima. On je naš As iz Rukava 🙂

Similar Posts