Zločesti dečki zavladali kino dvoranama - Novi svjetski film #1 srušio rekord!

Zločesti dečki zavladali kino dvoranama – Novi svjetski film #1 srušio rekord!

Zločesti dečki prethodni vikend projurili su kino dvoranama i ostavili konkurenciju  daleko iza sebe. Najnoviji nastavak Bad Boys franšize s Willom Smithom i Martinom Lawrenceom u glavnim ulogama u američkim kinima otvorio se s 68,1 milijuna dolara i time uvjerljivo zasjeo na box office tron. Ostvareni rezultat predstavlja drugo najbolje otvaranje ikada za Martin Luther King vikend te najbolje otvaranje R rated filma studija Sony Pictures u njegovoj povijesti!

Hrvatska je također s nestrpljenjem dočekala ovaj nastavak prethodnika iz 1995. i 2003. g. jer ga je samo u prva četiri dana prikazivanja u domaćim kinima pogledalo čak 21 432 gledatelja!
Reakcije kritičara i fanova su i više nego pozitivne čemu svjedoče visoke ocjene koje film ima na uglednim filmskim portalima rottentomatoes.com (76%) i imdb.com (7.5).

Zločesti dečki zavladali kino dvoranama - Novi svjetski film #1 srušio rekord!

Ovakav uspjeh na kino blagajnama i nije toliko iznenađenje obzirom da se o filmu već neko vrijeme govori s velikim oduševljenjem i nestrpljenjem. Nakon dugih 16 godina pauze fanovi su jedva dočekali nastavak kultnog filma o omiljenim zločestim dečkima u još jednoj fantastičnoj akciji. Iako se iz naslova ovog filma moglo zaključiti kako će ovo biti završni dio Bad Boys trilogije, nakon ovakvog uspjeha već se započelo s planovima za snimanje četvrtog dijela za kojeg bi scenarij trebao pisati Chris Bremner, ujedno jedan od scenarista trećeg dijela.

I ovoga puta zločeste dečke Mikea Lowreya i Marcusa Burnetta utjelovio je omiljeni tandem Will Smith Martin Lawrence čija fantastičnost s godinama ni najmanje ne jenjava, čak naprotiv.

Popularnost filma započela je davne 1995. godine kada je izašao prvi nastavak, također s Willom Smithom i Martinom Lawrenceom u glavnim ulogama. Film je oduševio publiku diljem svijeta sjajnim spojem akcije i komedije. Film je Smitha i Lawrencea lansirao na popis najvećih holivudskih imena, a obojici je to tada bilo prvo pojavljivanje na filmskom platnu. Drugi nastavak, snimljen 2003. godine, ostvario je još veći uspjeh te je i film i glumce lansirao na vrhove ljestvica.

Zločesti dečki zavladali kino dvoranama - Novi svjetski film #1 srušio rekord!

Stara slava se naveliko nastavila i u trećem nastavku filma što je najbolji pokazatelj da za dobre filmove godine ništa ne znače.

Ovaj put zločesti dečki Mike Lowrey (Will Smith) i Marcus Burnett (Martin Lawrence) vratili su se kako bi još jednom kriminalce strpali tamo gdje im je i mjesto – iza rešetaka. Naši zločesti dečki jesu nešto stariji ali su jednako ludi i opaki. Iako Marcus (Martin Lawrence) svom dugogodišnjem partneru Mikeu (Will Smith) najavljuje skorašnji odlazak u mirovinu, jer vrijeme mu je, Mike ga nagovora na još jednu ludu misiju. Njih dvojica sada, po posljednji put kao zločesti dečki, odlaze na još jednu ludu vožnju borbe protiv kriminalaca, urota, prevara ali i lošeg humora. Jer oni su – Zločesti dečki zauvijek.

Similar Posts