Joker bi mogao Oboriti Rekord Listopada na Kino Blagajnama

Joker službeno postao prvi R-Rated live-action Batman film

Priča postanka Princa Kriminala neće biti film za one koji se lako vrijeđaju, jer je Joker sada i službeno dobio jaku R-Rated oznaku. Prema službenoj web stranici stvorenoj za ovaj film, Joker je dobio R-rejting za “snažno krvavo nasilje, uznemirujuće ponašanje, uvredljivog jezika i kratke seksualne scene.” Još u lipnju, redatelj Todd Phillips je rekao fanovima da će film biti R-rejtinga, ali uvid u stvarnu ocjenu MPAA-e ugrađenog u marketinški film službeno to potvrđuje, zaustavljajući zabrinutosti koje su neki obožavatelji DC-a imali u vezi s studiom koji su naredili nekoliko editiranja u posljednjoj minuti kako bi sliku smanjili na PG-13 ocjenu.

Potpuno ne povezan sa Suicide Squad i ostalim filmovima DC proširenog svemira, Joker će ispričati poputno novu i originalnu priču legendarnog Batmanovog negativca.

Joker službeno postao prvi R-Rated live-action Batman film

Pogledajte ispod ovaj novi sinopsis za Joaquin Phoenixov nadolazeći Joker film:

“Joker redatelja Todd Phillipsa usredotočuje se na ikonskog nepobjedivog negativca i to će biti originalna, samostalna izmišljena priča kakva još nije viđena na velikom platnu. Phillipsovo istraživanje Arthura Flecka, koga neizbrisivo portretira Joaquin Phoenix, je čovjeka koji se bori da pronađe svoj put u Gothamovu raskomadanom društvu. Klaun za najam danju, on teži postati stand-up komičar po noći… ali otkriva da je šala uvijek o njemu. Uhvaćen u cikličkom postojanju između apatije i okrutnosti, Arthur donosi jednu lošu odluku koja dovodi do lančane reakcije eskalirajućih događaja u ovoj teškoj studiji karaktera.”

Sve što znamo o novom 'Joker' filmu

Inače, superherojski filmovi gotovo nikada ne dobivaju R-rejting, jer su obično napravljeni kako bi svi mogli uživati u njima. Međutim, već je dokazano da neki stripovski filmovi ne samo da mogu uspjeti nego i napredovati s jakim R-rejtingom. Lako je uperiti prstom u Deadpool i njegov nastavak kao očigledne primjere. Vrijeme će pokazati može li ovaj Joker film polučiti jednaki uspjeh na kino blagajnama.

Joker službeno dolazi na velike ekrane 04. listopada 2019. godine. Ako film ispadne veliki hit kako Warner Bros. i DC očekuju, onda postoje šanse da bi mogli vidjeti i njegov nastavak uz druge solo projekte DC likova. U svakom slučaju, Joker definitivno izgleda kao film koji će se morati pogledati ove jeseni, pa se možemo samo nadati da će polučiti uspjeh koji se od njega i očekuje.

Similar Posts