Novi Batman bi mogao biti izabran prije kraja godine!

Robert Pattisonov The Batman će biti trilogija koja neće biti povezana s DCEU?

Imamo neke nove detalje oko izbora Roberta Pattinsona u novom The Batman filmu. Gotovo svi izvori su službeno izjavili da je Robert Pattinson novi Bruce Wayne/Batman. Warner Bross. i dalje mora do kraja izglancati detalje ugovora, ali nakon dugotrajnog i opsežnog procesa za izbor glumca, on je odobren s njihove strane što znači da će sigurno doći do dogovora. Kako se čini, detalji tog ugovora bi mogli biti vrlo važni za nas gledatelje, zato što se odnose na budućnost Viteza Tame na velikim ekranima.

Prema jednom od izvora s izbora glumaca, Warner Bros. će tako pripremiti ugovor za Roberta Pattinsona kako bi uključivao opciju za još dva filma. U suštini, oni se barem nadaju da će The Batman započeti novu trilogiju i oni žele biti sigurni da je Robert Pattinson već na početku sve dogovorio, kako ne bi ostali u situaciji gdje se moraju ponovno dogovarati oko uloge i ugovora. Matt Reeves (War for the Planet of the Apes, Cloverfield), je potpisao da će pisati scenarij i režirati The Batman film još početkom 2017. godine, a prije smo već čuli da se on nadao napraviti trilogiju. Ako pretpostavimo da će prvi film dobro proći, to je ono što bi svaki veliki studio volio dobiti od franšize.

Novi Batman bi mogao biti izabran prije kraja godine!

To, samo po sebi, nije posebno iznenađujuće. Ono što ga čini intrigantnijim je još jedna informacija koja se nalazi u ovom izvješću. Navodno, verzija Batmana od Roberta Pattinsona “ni na koji način neće nastaviti posao koji je Ben Affleck učinio kao stariji Batman u Batman in Batman Vs. Superman i  Justice League.” Affleck se formalno odmaknuo od uloge, što znači da je njegovo specifično putovanje kao lika gotovo. Međutim, mislilo se da će Matt Reevesova verzija Batmana biti smještena u prošlosti, pokazivajući mlađu verziju Batflecka tako da bi se moglo spojiti s DCEU. Čak smo čuli i glasine da je film smješten u 90te. I dok se to možda i dalje pokaže istinitim, čini se kako će to biti samostalna trilogija koji se ne pravi kako bi se spojila s postojećim DC svemirom filmova.

  • Povezano: 7 detektivskih priča koje bi ‘The Batman’ mogao adaptirati

Robert Pattisonov The Batman će biti trilogija koja neće biti povezana s DCEU?

Detalji priče su i dalje pod velom tajnosti, ali je rečeno da će pratiti lika tijekom njegovih početaka kao Batmana. Matt Reeves je također izjavio kako želi više prikazati detektivske sposobnosti Batmana, što bi u konačnici trebalo dovesti do značajnijeg noir stila i osjećaja. Za sada još nema službene potvrde o negativcima filma, međutim, prvo se pričalo kako će to biti Penguin i Catwoman, a baš smo danas pisali i o dodatku Riddlera.

Više informacija će nam dolaziti kako se budemo bližili početku produkcije, koja bi trebala započeti početkom sljedeće godine. The Batman dolazi u kina 25. lipnja 2021.

Similar Posts