Recenzija: Jerry Before Seinfeld (2017)

Jerry Seinfeld vraća se na stand-up pozornicu, u klub u New Yorku koji je pomogao pokrenuti njegovu karijeru. Pun nikada do sada viđenog materijala – uključujući hrpu šala koje je pisao još od 1975., dječjih videa i još mnogo toga – Jerry izvodi šale koje ga stavljaju na komičnu kartu.

Žanr filma:

Komedija, dokumentarni

Redatelj:

Michael Bonfiglio

Scenarist:

Jerry Seinfeld

Glumci:

Jerry Seinfeld, Jimmy Brogan, Mark Schiff

 Jerry Before Seinfeld (2017) on IMDb

Jerry Seinfeld

Najpoznatiji stand-up komičar Jerry Seinfeld, vrača se na mjesto svojih početaka. Ovog puta prikazan na Netflixu. Osobno, jedan od najdražih komičara svih vremena, a Seinfeld serija najbolja komična i možda i najbolja općenito serija svih vremena.

Ovaj stand-up je poslužio nešto poput ‘origin’ priče nekog lika, ovog puta Jerry Seinfelda. Njegovi početci, ne, uvijek, odobravanje od strane roditelja, ne pretjerano bogato djetinjstvo i slične stvari, ali prikazana i ispričane na jedan vrlo duhovit način.

Kada mu vidim lice dođe mi da se smijem, a ne kada počne pričati. Ipak što se tiče humora, iako je bilo dobro, viđao sam i boljih stand-up uradaka, što od njega, što od nekih drugih stand-up komičara. Nekoliko šala je već bilo prije viđenih, ali dobro kao što je rekao, ovdje se on nekim stvarima vračao namjerno.

Možda je ovaj film najviše podbacio kao dokumentarac, jer mu je i to u opisu, a vrlo slabo, gotovo ništa nisu prikazali o životu i radu Jerry Seinfelda.

U svakom slučaju sve što napravi ja bih odmah pogledao, ovom uratku bi dao i veću ocjenu, samo zato što ga volim gledati, ali s obzirom na to da je i dokumentarac, a u tom djelu nije napravio baš ništa, dao sam mu ovu.

Ako ste ljubitelj Seinfelda serije, a i rada i djela Jerry Seinfelda, vjerojatno će vam ovaj stan-up biti i bolji nego sam ga ja ocijenio.

U nastavku pogledajte trailer

Similar Posts