Solo Joker film bi mogao početi snimanje u 2018! - Svijet filma

The Batman: Nova verzija Jokera će navodno biti uvedena u Matt Reevesovu trilogiju

Robert Pattinsonov Dark Knight će se sukobiti s Penguinom i Riddlerom u Matt Reevesovom The Batman filmu, ali sada nova glasina kaže da će i nova verzije Jokera biti predstavljena tijekom trilogije.

Prema The Direct, filmaš planira debitirati ovu verziju Jokera tijekom svoje trilogije, a plan je da se pojavi u drugom i trećem filmu kao jedan od negativaca.

Ova nova verzija Joker lika će navodno biti spomenuta u The Batman filmu sljedeće godine, ali kao što možete očekivati, izbor za ulogu još nije počeo. Teško je ne biti znatiželjan oko toga kakav će njegov sljedeći filmski izgled biti s obzirom na razne dosadašnje inkarnacije.

Jack Nicholsonova verzija Jokera je bila stripovski precizna; Heath Ledgerova uloga mu je donijela Oscara, a nama jednu prizemljenu verziju ovog stripovskog lika; Jared Letov Joker je bio samo čudan i uglavnom loš (iako i kratak); dok je Joaquin Phoenixov Joker također osvojio Oscara, ponudio jedan potpuno novi pogled na Jokera, te još jedan koji je više prizemljen ovom našem svijetu.

Ipak, ne treba zaboraviti da je ovo za sada još uvijek samo glasina, ali ovo je gotovo sigurno da će se dogoditi, jer što je Batman bez Jokera?!

Što mislite o još jednoj, novoj verziji Jokera?

Similar Posts