Godzilla: King of the Monsters redatelj dijeli iza kulisa pogled na originalnog Titana

Godzilla: King of the Monsters redatelj dijeli iza kulisa pogled na originalnog Titana

Godzilla: King of the Monsters proširio je Legendary Monsterverse s čitavim nizom novih verzija Tohovih čuvenih Kaijua poput Rodana i Kinga Ghidoraha, ali kao kada su nas zadirkivali prvim Godzilla filmom, veliki nastavak također je obožavatelje upoznao s nekoliko originalnih Titana stvorenih upravo za Legendary.

Tu se ubrajalo nekoliko neobičnih dizajna koje fanovi nisu mogli točno odrediti, ali i još nekoliko njih koje smo odmah željeli vidjeti više poput gigantskog prapovijesnog vunenog mamuta. Kako se ispostavilo, ovaj Titan je također omiljen redatelju iza filma Mike Doughertyju.

Dougherty je podijelio specijalni iza kulisa pogled na Titanusa Behemotha s fanovima putem Twittera, a čak je podijelio i logiku koja ide iza njegovog stvaranja. Kako je Dougherty objasnio, “Od svih novih čudovišta stvorenih za film, Behemoth mi je vjerojatno bio najdraži. Budući da su gotovo svi Kaiju obično džinovski gmazovi, insekti ili neki hibridi, bilo je zabavno smisliti novog sisavca koji je kombinirao osobine vunastih mamuta, majmuna i divovskih ljenjivaca.”

Nastavljajući dalje, Dougherty je otkrio da je za Behemotha (i ostale nove dodatke) stvorena čitava pozadinska priča i ekosustav, “Za svako novo stvorenje smislili smo bogate pozadine i zamislili smo da je Behemoth sposoban na dvije noge kad je to potrebno, što mu omogućava da kandžama napadne protivnika. Obično je mirni biljojed, koji sa svojim stadom pase na divovskim prapovijesnim stablima, iako smo u jednom trenutku razmišljali o dodavanju masivnih lisica i razbijenih lanaca oko njegovih udova kako bi nagovijestili da ga je neko drevno društvo jednom zarobilo i koristilo kao ratnu zvijer.”

Jedna od najintrigantnijih zadirkivanja međutim dolazi iz odnosa Titana s drugim velikim čudovištem. Dougherty spominje da “[Behemoth] također voli trljanje trbuha i njegovanje od strane Konga.” Bez obzira podrazumijeva ili ne, da bi se ovaj originalni Titan mogao pojaviti u Godzilla vs. Kong je u zraku, ali svakako je uzbudljivo!

Similar Posts