Netflix objavio Prvi Službeni Trailer za Martin Scorseseov The Irishman koji okuplja Epske Filmske Gangstere

Trailer: The Irishman (2019)

Stigao je posljednji službeni trailera za nadolazeći Netflixov krimi film The Irishman. Film nam dolazi od redatelja Martin Scorsesea, a u filmu glume Al Pacino, Robert De Niro, Joe Pesci i drugi.

Datum izlaska filma The Irishman:

01. studeni (kina), 27. studeni (Netflix) 2019.

Žanr filma:

Biografija, krimi, drama

Redatelj:

Martin Scorsese

Scenarist:

Charles Brandt, Steven Zaillian

Glumci:

Al Pacino, Robert De Niro, Joe Pesci, Bobby Cannavale, Jesse Plemons, Anna Paquin

Radnje ukratko:

Mafijaški plaćeni ubojica prisjeća se svoje moguće umiješanosti u ubojstvo Jimmy Hoffa.

Trailer: The Irishman (2019)

Mafijaške filmske ikone Al Pacino, Robert De Niro i Joe Pesci se ponovno udružuju u nadolazećem gangsterskom filmu Martina Scorsesea, The Irishman, koji dolazi na Netflix ove jeseni.

Martin Scorseseov novi film ‘The Irishman’, je često, pogrdno, nazivan The Expendables, gangsterskih filmova i s dobrim razlogom. Legendarni redatelj vraća se u mafijaško podzemlje i ujedinit će se s dugogodišnjim filmskim suradnicima Robert De Nirom, Harvey Keitelom, Al Pacinom i Joe Pescijem.

Prema knjizi I Heard You Paint Houses, The Irishman priča priču o nestanku sindikalnog vođe Jimmy Hoffa (Al Pacino) 1975 godine. Film će biti pričan iz pogleda Frank “The Irishman” Sheeran’s (Robert De Niro), plaćenog ubojice koji tvrdi da je odgovoran za nestanak Hoffe. The Irishman prikazuje događaje koji su doveli do zloglasnog slučaja i njegovog trajnog utjecaja. Pesci će glumiti krimi šefa Russell “The Old Man” Bufalino, dok će Keitel imati ulogu drugog krimi šefa Angelo “The Gentle Don” Bruno.

The Irishman će ujediniti Martin Scorsesea s De Niro i Pesci nakon 22 godine i njihove zadnje suradnje na filmu Casino. Pesci se zapravo povukao iz glume 2010 godine, ali ga je Scorsese, nakon mnogih neuspješnih pokušaja, uspio nagovoriti da se vrati još jednom za ovaj film. S druge strane Keitelov zadnji posao s Martinom je bio 1976 u filmu Taxi Driver. Gangsterski filmski veteran Pacino, koji je radio s De Niro u filmovima The Godfather Part II (glumili su likove u drugim vremenskim razdobljima, tako da se nikada nisu tamo sreli) i Heat, će prvi puta raditi sa Scorseseom, ispunjavajući snove mnogim fanovima.

Unatoč velikoj fami koja se stvorila iza filma i velikih imena iza njega, veliki filmski studiji su odbili producirati film. Najviše zbog skupog CGI (računalne animacije), kojom Scorsese želi pomladiti glumce, s obzirom na to da će se film provlačiti kroz nekoliko desetljeća.

Nije pomoglo ni to što je film R-Rated (samo za starije od 17 godina), jer su obično skeptični prema R-Rated filmovima, koji nisu pravljeni prema nekom već popularnom, postojećem materijalu. Netflix je na kraju pristao podržati Scorseseov film, dajući mu, otprilike $125 milijuna, kako bi događaje oko nestanka Hoffe pretvorio u film.

The Irishman je sigurno jedan od najiščekivanijih filmova 2019. godine i jedino nam je žao što neće ranije izaći.

Trailer filma The Irishman:

Druge je zanimalo i ovo...