James Cameron o tome kako će 'Terminator' reboot biti drugačiji od originala - Svijet filma

Terminator 6 – novi detalji

Novi Terminator film nam se svakim danom sve više približava, tako je sada, između ostalog, objavljeno i da je izabran novi scenarist za film Terminator 6.

S određenim pravima Terminator franšize koja su se vratila James Cameronu, redatelju koji je zaslužan za prva dva nastavka franšize, on će pomoći redatelju Deadpoola, Tim Milleru, režirati šesti Terminator film i tim filmom otpočeti novu trilogiju filmova. Sada je Omega Underground otkrila početak snimanja, koji je ožujak 2018 godine i mjesta snimanja, a to su Budimpešta, Mađarska i Španjolska.

Bez obzira na komercijalnu i kritičku propast Terminator: Genisys iz 2015 godine, Terminator serije filmova nastavljaju sa snimanjem, a sljedeći Terminator film nam dolazi 2019 godine.

Arnold Schwarzenegger je pričao o filmu, te je izjavio da će se film vraćati svojim početcima, te će ignorirati događanja u svim filmovima i serijama, nakon Terminatora 2 iz 1991 godine. U intervju za Business Insider, Austrijska akcijska ikona je rekla da će se za ovaj film jedino vratiti robot-ubojica i Hamiltonova Sarah Connor.

Radnja filma se još ne zna, ali James Cameron je izjavio da će se šesti film centrirati na novu mladu heroinu i zanemariti sve filmove franšize, osim prva dva. Arnold Schwarzenegger se vrača, kao i Linda Hamilton koja će reprizirati svoju ulogu Sarah Connor.

Uz redatelja Tim Miller i James Camerona, koji je tu da uskoči, scenarij je pripao jednom od najpopularnijih Hollywoodskih scenarista, David Goyer i Josh Friedman.

E sada smo doznali da se Goyeru i Friedmanu pridružio još jedan scenarist Billy Ray (Captain Phillips), kako bi skupa s njima ispolirao najnovije skice skripte. S obzirom na njegovo dosadašnje iskustvo, možemo se samo nadati, da će zajedno uspjeti napraviti dostojne nastavke prva dva filma.

Osim toga, Jeff Sneider – iz The Tracking Board – je na Twitteru podijelio neke specifikacije radnje. Prema tome, barem neki dijelovi priče bi trebali biti smješteni u Mexico City, a traži se “18to godišnja Meksička glumica”, za glumiti mladu, žensku ulogu, imena Dani Ramos. Također se traži Latino glumac za glumiti novog negativca, koji mora imati borilac/kaskader filmsku prošlost zbog zahtijevanja uloge. To jako podsjeća na Sarah Connor i T-800/T-1000. Novo navedeno mjesto snimanja je također vrlo interesantno i vjerojatno ukazuje na novi smjer kretanja akcijskih dijelova filma.

The Hollywood Reporter donosi datum izlaska, šestog Terminator filma, a to je 26. srpanj 2019 godine.

Similar Posts