Guardians Of The Galaxy Vol 3 navodno otkriven datum izlaska

Guardians Of The Galaxy Vol 3 navodno otkriven datum izlaska

Fanovi jedva čekaju vidjeti što James Gunn može učiniti s trećim dijelom Guardians of the Galaxy franšize, i ne mogu biti sretniji što će se on još jednom vratiti režirati. I dok se Gunn i većina glumačke ekipa vraća za ovaj novi projekt, mi ne znamo puno više o njemu, uključujući tko će se vratiti, radnju, negativca, a ni datum izlaska. Međutim, nova glasina sugerira da će film imati debi 2023, jer je Charles Murphy od Murphy’s Multiverse podijelio putem društvenih mreža datum koji je čuo, iako on naglašava da je to bazirano na starim informacijama. Navodni datum izlaska Guardians of the Galaxy Vol. 3 filma je 17. veljače 2023. godine, a cijelu objavu možete pročitati ispod.

“Čuo sam još jedan datum za Vol. 3. Temelji se na starim informacijama, tako da je moguće da se to već promijenilo. U ovom trenutku neću ga stavljati na popis, jer ljudi polude oko toga, ali to se nekako podudara s Kareninim komentarima neki dan, pa sam pomislio da ću to podijeliti. 2/17/23”

Iako je to, nažalost, malo dalje nego što bismo željeli, to ima smisla. Gunn još nije ni počeo snimati Guardianse, jer je još uvijek zauzet dovođenjem svog nadolazećeg filma Suicide Squad. Jednom kada to bude dovršeno, prelazi na Guardianse, a taj datum u veljači 2023. bio bi odličan način da Marvel započne s godinom ako to bude krajnji datum.

Similar Posts