Netflix dobio prava za novi SF triler film 'TAU'

Netflix dobio prava za novi SF triler film ‘TAU’

Netflix je osvojio prava za novi znanstveno-fantastični, triler film, redatelja Federico D’Alessandro, Tau. Zvijezde filma su Maika Monroe, Ed Skrein i Gary Oldman.

Ove vijesti o dogovoru su bile predstavljene na American Film Market by Bloom, prema Deadline. Zvijezde filma su Maika Monroe, Ed Skrein i Gary Oldman, a film priča priču o ženi koju drže zarobljenom u pametnoj kući budućnosti, koja se nada pobjeći tako što će ‘ući’ u računalni program koji kontrolira kuću.

Napredna inteligencija koja kontrolira kuću se zove Tau, koju je razvio, njezini jezivi zarobljivač, Alex, kojeg glumi Ed Skrein.

Skriptu za film je napisao Noga Landau (The Haunted i The Magicians), producent filma je David S. Goyer (Dark Knight i Man of Steel), dok je redatelj filma Federico D’Alessandro, kojem je to prvi redateljski uradak, nakon što je radio kao umjetnik za animaciju i nadglednik priče, na filmovima poput The Avengers, Iron Man 3 i Avengers: Age of Ultron. Zvijezda filma Maika Monroe je glumila u filmovima poput It Follows i The Guest, te prošlogodišnjem Independence Day: Resurgence.

Tau definitivno zvuči kao nešto na što bi trebali obratiti pozornost, te još jedan znak da je Netflix spreman potrošiti novce kako bi imali što više svog originalnog materijala. Nedavno je objavljeno da su iduće godine spremni potrošiti $8 milijardi na pravljenje istog. Ako to uključuje više znanstveno-fantastičnih serija i filmova, mi smo ZA.

Similar Posts