Duke Nukem film s John Cena bi se mogao dogoditi! - Svijet filma

John Cena je i ‘službeno’ postao filmski Duke Nukem!

Već smo pisali da postoji mogućnost za Duke Nukem film s John Cena kao legendarnim Dukeom, a sada je to i službeno potvrđeno!

E sada nakon oduševljenja starije populacije, ipak je ovo 2018 godina, a već dugi niz godina nismo gotovo niti čuli za Duke Nukem, osim užasno loše igre, koja je potpuno propala, Duke Nukem Forever, te DLC za igru Bulletstorm. Tako da je pomalo čudno da se itko želi okušati u ovom projektu, ali čini se da je tako.

John Cena je i 'službeno' postao filmski Duke Nukem!

Produkcijska kuća Platinum Dunes – jedan od kreatora Michael Bay – producira film, te je potvrdila da su pronašli glavnog glumca za ulogu Dukea. Ipak, iako je Cena izrazi želju za tu ulogu, on još nije potvrdio sudjelovanje u filmu, a evo što su na to rekli producenti:

“Da, u pregovorima smo s njime. Sada to možemo i potvrditi. Ipak, scenarij još nemamo, tako da ako mu se scenarij svidi, gotovo je sigurno da će ulogu prihvatiti, ali on je naš prvi izbor.” – rekao je producent filma Andrew Form.

Form je izjavio i kako je vrlo sretan što ima priliku prebaciti legendarnog Duke Nukem na veliki ekran, ali je i svjestan odgovornosti koja stoji iza toga, te kaže da ga planira snimiti samo ako misli da će biti zaista dobar film. Za primjer vrlo dobrog prebacivanja s jednog medija na drugi je uzeo primjer Deadpool, ali ipak kaže da je Duke Nukem u drugačijim vodama, zato što mora uspjeti prikazati specifičnu eru 90′, na najbolji mogući način.

Postoji mogućnost da bi ova izrada filma se mogla podudarati s izlaskom neke nove video igre. Ako do toga dođe, izdavač igre će biti Gearbox, koji je kupio prava prije nekoliko godina.

Kako god ispadne, vjerujem da će John Cena biti dobar izbor za Duke – gotovo da izgleda kao on.

Druge je zanimalo i ovo...