Tajna 'Star Wars' serija bi mogla debitirati na Disney+ u 2020. [glasine]

Novi ‘Star Wars’ film i redatelj bi trebali biti najavljeni u siječnju

Sa Star Wars: The Rise of Skywalker koji bi trebao završiti priču čak devet filmova titularne obitelji koja je bila primarni fokus dosadašnjih filmova, budućnost franšize ostaje potpuno nepoznata fanovima osim činjenice da će se fokusirati na nove likove i priče. Nakon što Star Wars: The Rise of Skywalker bude izašao, Disney i Lucasfilm planiraju napraviti stanku s filmskom franšizom dok studio planira budućnost.

Sada, izvor The Hollywood Reportera kaže da Kathleen Kennedy već ima spremnog redatelja za novi Star Wars film koji treba izaći 2022. godine, s najavom planiranom za siječanj. Dodatni detalji o Star Wars filmu nisu otkriveni osim činjenice da on neće biti onaj koji razvija The Last Jedi redatelj Rian Johnson.

Velike je pitanje u kojem će smjeru Disney ići s novim Star Wars filmovima. Interesantno će biti vidjeti i kako će se razviti budućnost Lucasfilm predsjednice Kathleen Kennedy, kojoj je kao ‘pomoć’ dodan Marvelov Kevin Feige i vrlo je upitno hoće li se taj odnos tako nastaviti ili Feige planira sve preuzeti na sebe, baš kao što je učinio s Marvelovim Filmskim, a sada i TV odijelom.

Sve 'Star Wars' TV serije i filmovi u izradi [i traileri gdje ima]

Stvaranje nove mitologije je, naravno, izazov s kojim se Disney susreće sa Star Wars franšizom. Kennedy je iskusna i sposobna producentica, ali ona nije kreativni vizionar (stvorila je ime kao producent kreativnog vizionara Stevena Spielberga).

Na svu sreću, Disney već ima pravog čovjeka u svojim redovima za kreiranje budućnosti ove franšize, kojem bi Kennedy i Feige samo trebali dati kreativne slobode. On je kreator Jon Favreau. Upravo je završio prvu sezonu, kako se za sada čini, odlične Star Wars The Mandalorian serije. Uz to je totalno ‘Team Disney’, jer im je do sada donio hrpe novaca filmovima The Jungle Book i The Lion King. Time je pokazao da može raditi na najvišem nivou, a odmah i osigurati Disneyju hrpe novaca. Mandalorianom je iskazao i jednu novu viziju, koja već dugo vremena nije viđena u Star Wars svemiru.

Možemo se samo nadati da će Lucasfilm i Disney to isto vidjeti i počastiti nas jednim odličnim kreativcem za svjetliju budućnost Star Wars svemira. Vrijeme je da Skywalker Saga dođe svom kraju.

Similar Posts