Will Smith, Margot Robbie i Jared Leto se vraćaju u 'Suicide Squad 2'! - Svijet filma

Will Smith, Margot Robbie i Jared Leto se vraćaju u ‘Suicide Squad 2’!

U zadnje vrijeme ima dosta vijesti iz DC filmova, pa nam je sada na redu ‘Suicide Squad 2’, gdje je potvrđeno da se u nastavak vračaju Will Smith, Margot Robbie i Jared Leto.

Variety donosi da je producent Michael De Luca izabran za produciranje Suicide Squad nastavka, te donose i ovo:

“Gavin O’Connor je prihvatio pisati scenarij i režirati nastavak ‘Suicide Squad,’ u kojem će glumiti Will Smith, Margot Robbie i Jared Leto.”

Will Smith, Margot Robbie i Jared Leto se vraćaju u 'Suicide Squad 2'! - Svijet filma

I dok su povratci Will Smith i Margot Robbie bili gotovo sigurni, najava da se Jared Leto vraća kao The Joker je potvrda koju su fanovi DC filmova čekali. Robbie je nedavno zadirkivala da se vraća kao Harley Quinn ove godine – ali nikada nije otkrila dali je to za Suicide Squad 2 ili za jedan od njezinih u razvoju Harley Quinn filmova, koji uključuje Joker/Harley film i Gotham City Sirens film s originalnim redateljem Suicide Squad, David Ayer.

Moramo se zapitati jeli DC išta naučio iz velikih pogrešaka koje je napravio u prvom Suicide Squad filmu, pogotovo u pogledu Jared Letovog Jokera. Čak je i redatelj David Ayer priznao da je pogriješio s Jokerovom ulogom u filmu i da je ‘Clown Prince of Crime’ trebao biti glavni negativac, a ne stavljen po strani. Ako se Leto vrača za nastavak, čak i nakon što je izjavio nezadovoljstvo svojom ulogom u prvom dijelu, možemo se samo nadati da ovoga puta imaju značajniju ulogu za njega i njegovog Jokera.

Similar Posts