'Black Panther 2' ide dalje! Otkriveno kada počinje snimanje i tko će glumiti negativca

‘Black Panther 2’ ide dalje! Otkriveno kada počinje snimanje i tko će glumiti negativca

U Newsletteru Hollywood Reportera Heat Vision nalaze se novi detalji o nadolazećem Black Panter 2 iz studija Marvel Studios. Kao prvo, čini se da se to stvarno događa, što je vrlo, vrlo čudno s obzirom na nedavnu, tragičnu smrt glavnog glumca Chadwicka Bosemana (dobro, prvi film zaradio je preko milijardu dolara širom svijeta, al ajde). I dok je izvorni datum početka produkcije u ožujku 2021. otkazan, produkcija se samo malo pomaknula, na srpanj 2021. I dalje će se snimati prvenstveno u Atlanti (nadamo se da će biti još jedno međunarodno putovanje poput onog originalnog putovanja na Jug Koreje) – i štoviše, već znamo tko će glumiti negativca filma.

THR izvještava da Tenoch Huerta iz Netflixovog Narcos: Mexico pregovara kako bi glumio jednog od negativaca u Black Panter 2. Nejasno je koga će glumiti tako da, štreberi stripova, započnite svoje špekulacije. Coogler je slavno želio da se Kraven Hunter pojavi u prvom filmu, ali nije mogao odvezati lik iz kandži Sonyjevog posla (Kraven je prije svega bio poznat kao Spider-Man negativac i uključen je u ugovor).

Opet, nejasno je kakav će Black Panther 2 biti ovaj put i hoće li se drugi glumci osjećati skloni povratku s obzirom na sve, ili će riskirati ugovore na više filmova koje imaju. To je nevjerojatno nezavidna situacija i iako je jasno zašto Marvel Studios misli da bi trebali nastaviti s franšizom, u ovom se trenutku to i dalje osjeća krivo, kao nešto kao izdaja Bosemanove ostavštine. Vidjet ćemo što će se dogoditi.

Zanima li vas Black Panther 2? S obzirom na sve?

Similar Posts