J.J. Abrams razvija Justice League Dark i druge DC projekte za WB

Fanovi su se pitali hoće li nova suradnja između J.J. Abramsove produkcijske kuće Bad Robot i Warner Media rezultirati nekim DC stripovskim projektom, a sada se čini da napokon imamo odgovor na to.

Prema Deadline, u ranom razvoju su filmovi i TV serije koje će se fokusirati na mitske heroje i zlikovce Justice League Dark. Izvještaj ne ide u detalje, ali očekuje se da voditeljica filmskog odjela Bad Robot Hannah Minghella i voditelj televizije Ben Stephenson uskoro započnu susrete s reprezentativcima talenata i scenaristima kako bi odredili koje će likove koristiti.

Bilo je priče o Zatanna solo filmu prije malo više od godine dana, tako da je to jedna od mogućnosti. Također sigurno možemo očekivati likove poput John Constantine, Dead Man, Etrigan i Swamp Thing kao jake opcije. Za sada nije poznato hoće li Abrams i režirati neki od tih filmova, ali očekuje se da se fokusira na nadolazeću HBO sci-fi fantazija dramu Demimonde sljedeće.

Justice League Dark se pokazalo kao iznimno težak projekt za Warner Bros. u prošlosti, tako da se samo možemo nadati da će im ovog puta uspjeti.

Similar Posts