Avengers 4 - Sve što znamo o filmu

Avengers 4 – Sve što znamo o filmu

TRAILER OTKRIO DA JE SHURI NESTALA

I dok je Angela Bassett uvjeravala fanove Marvela da su sve žene Wakande preživjele Thanosovo pucketanje, čini se kako to možda i nije istina. S dolaskom Avengers: Endgame trailera, saznali smo da je Suri također nestala, vrlo vjerojatno upravo zbog Ludog Titana.

Slika iz trailera iznad nam daje upravo to za naslutiti. Međutim, pojavljivanje Scott Langa na tim slikama nam ostavlja mogućnost da ona ipak nije pretvorena u prašinu. S obzirom na to da ni on nije, nego je nestao u Quantum Realmu, što dakako ekipa Avengersa nije mogla znati. Nešto se slično moglo dogoditi i njoj, ali vjerojatnost je mala, jer su svi oni bili zajedno u Wakandi kada se pucketanje dogodilo.

PRIČA FILMA AVENGERS 4

Put do Avengers: Infinity War - Video! - Svijet filma

Dok Avengers: Infinity War ne bude daleko u retrovizoru, priča Avengers 4 filma će biti u velikoj tajnosti. Ipak, čini se kako će se Thanos vratiti što znači da će Avengers 4 biti direktni nastavak na Avengers Infinity War (ipak, mi smo to odavno znali). S time na umu, možemo očekivati da će Earth’s Mightiest Heroes i Guardians of the Galaxy pokušavati zaustaviti Ludog Titana. Slike sa seta otkrivaju nekoliko interesantnih detalja, u kojima vidimo Bitku za New York iz filma The Avengers, tako da možemo očekivati Time ili Reality Stone na dijelu.

Sacrifices must be made

“Kulminacija 22 međusobno povezana filma, četvrti dio Avengers sage će uvući gledatelje u film, kako bi vidjeli prekretnicu ovog epskog putovanja. Naši voljeni heroji će zaista shvatiti kako je ova realnost krhka i žrtve koje se moraju poduzeti kako bi se održale.”

Preko Reddita je jedan od korisnika podijelio glasine o tome što je vidio na CineEurope u Barcelona – navodno Tony Stark (Robert Downey Jr.) i Scott Lang (Paul Rudd) u filmu imaju raspravu o drugim stvarnostima, te Tony priča o novoj vrsti tehnologije koja će im pomoći da prelaze kroz stvarnosti kako bi sakupili Infinity Stones. To bi dalo naslutiti da će Ant-Man imati veliku ulogu u ovom filmu. Dakako to su za sada sve samo glasine.

AVENGERS 4 – PUTOVANJE KROZ VRIJEME?

Sve od kada su izašle slike sa snimanja Avengers 4 u kojima se vidi Bitka za New York iz filma The Avengers, svi pretpostavljamo da će film uključivati putovanje kroz vrijeme. Kao što znamo, Doctor Strangeov ‘Eye of Agamotto’ je zapravo ‘Time Stone’ i time otvara vrata MCU da razmotri bivše događaje, kao i vrati likove natrag iz mrtvih.

Druga opcija je da te scene zapravo prikazuju dio iz Captain America: Civil War. Taj je film prvi puta prikazao B.A.R.F., tehnologiju koju je Tony Stark koristio kako bi rekreirao memorije koristeći holograme. Scene sa snimanja pokazuju da će B.A.R.F. biti u Avengers 4 filmu, što samo znači da će se na različite načine moći igrati s našim glavama.

SLJEDEĆI SPIDER-MAN FILM DOLAZI ODMAH NAKON AVENGERS 4 FILMA

Nastavak filma Spider-Man: Homecoming dolazi odmah nakon završetka Avengers 4 filma i započinje Fazu 4 Marvel filmskog svemira. Radnja će se navodno odvijati doslovno par minuta nakon završetka Avengers 4.

VIDJET ĆEMO PONOVNO MJOLNIR

Russo braća su obrisala svoje društvene profile malo prije izlaska Avengers: Infinity War, ali prije toga mogli smo vidjeti sliku na kojoj svećenik drži Thorov čekić, Mjolnir. Iako je čekić uništen u Thor: Ragnarok, te je Thor potrošio dobar dio Infinity Wara praveći oružje koje će ubiti Thanosa, putovanje kroz vrijeme bi mu moglo ponovno omogućiti da se udruži sa svojim legendarnim čekićem Mjolnirom. Također svećenik koji drži čekić je Dean of Durham, ne glumac, tako da gotovo sigurno on neće biti u filmu. U tom slučaju, Durham Katedrala bi mogla biti u filmu, a ona se inače nalazila na Asgardu, što bi moglo značiti da će se Thor ponovno vratiti na svoj rodni Asgard.

AVENGERS 4 ĆE IMATI OGROMNO OKUPLJANJE HEROJA

Avengers 4 će imati ogromno okupljanje superheroja u jednoj sceni, koje će posramiti sve što smo imali prilike vidjeti u Avengers: Infinity War. Da, Infinity War je okupio jako puno heroja u jednom filmu, ali Avengers 4 će ih okupiti još više. Zapravo, Avengers 4 će imati više od 40 heroja u jednoj sceni, što je do sada neviđeno na jednom filmu; kada je Sebastian Stan potvrdio da su Michael Douglas i Michelle Pfeiffer u sceni s njim u Avengers 4, rekao je da je to u sceni u kojoj se nalazi 40+ likova. Dodajte likove poput The Wasp i Captain Marvel i bit će vam jasno kako će im taj pothvat uspjeti.

REDATELJI I SCENARIST INFINITY WAR SE VRAĆAJU ZA AVENGERS 4

Avengers 4 ne samo da će se pričom nadovezati na Infinity War, već će se i redatelji, te scenaristi filma vratiti za njega. S obzirom na to da su direktno povezani jedan da drugi, ta odluka ne iznenađuje previše.

AVENGERS 4 JE ORIGINALNO NAZVAN INFINITY WAR, PART 2

Avengers: Infinity War - potvrđeni likovi

Marvelovi zagriženi fanovi se sigurno sjećaju da kada je Avengers 4 prvi puta najavljen, bio je nazvan Avengers: Infinity War, Part 2. Još u 2014, Marvel je imao veliki event, na kojem je najavio sve filmove koji će završiti Fazu 3. Stvari su se malo promijenile kada je Spider-Man: Homecoming se pridružio MCU i kada je Ant-Man dobio svoj nastavak (uz to Inhumans pretvoreni u TV seriju umjesto igranog filma), ali jedna od najvećih uzbuđenja je bila promjena imena Avengers 4. Znači li to da se radnja izmijenila, ostaje vidjeti.

Similar Posts