20 Najboljih filmova koje možete gledati na Amazon Prime Video (30 dana besplatno)

20 Najboljih filmova koje možete gledati na Amazon Prime Video (30 dana besplatno)

Koliko ste vremena izgubili tražeći što bi od filmova gledali i gdje? Ciljajući opustiti se, tražite naslov za naslovom, nadajući se naći pravi film, a kad ga i nađete, ne znate gdje biste ga pogledali. No ne brinite se, mi vam u ovom članku donosimo 20 odličnih filmova koje sada možete pogledati na Amazon Prime Video, i to 30 dana potpuno besplatno (otkazati možete u bilo kojem trenutku).

Osim hrpe odličnih filmova koje Amazon Prime Video sadrži, tu su i neke od najboljih serija na planeti. Uskoro ćemo napraviti i članak o njim, a sada u nastavku pogledajte 20 trenutno najboljih filmova koje možete gledati na Amazonu Prime Video.

The Killing of a Sacred Deer (2017)

Žanr: Drama, misterija, triler

Redatelj: Yorgos Lanthimos

Glumci: Colin Farrell, Barry G. Bernson, Herb Caillouet, Bill Camp

Radnja ukratko: Colin Farrell glumi uspješnog kirurga s velikom kućom i lijepom obitelji, čiji je cijeli život srušen kada se pojavi čudan dječak, kojeg glumi Barry Keoghan (Dunkirk), s iznenađujućom poveznicom i ugasi cijeli njegov svijet.

Dog Soldiers (2002)

Dog Soldiers (2002)

Žanr: Akcija, horor, triler

Redatelj: Neil Marshall

Glumci: Sean Pertwee, Kevin McKidd, Emma Cleasby

Radnja ukratko: Rutinska vojna vježba pretvara se u noćnu moru u škotskoj divljini.

The Lost City of Z (2016)

Žanr: Akcija, avantura, biografija

Redatelj: James Gray

Glumci: Tom Holland, Charlie Hunnam, Sienna Miller, Robert Pattinson

Radnja ukratko: Na temelju “bestseller” knjige David Granna istog imena, The Lost City of Z, je prava životna drama koja prati život Britanskog istraživača Col. Percival Fawcett, koji nestaje u potrazi za misterioznim gradom u području Amazone u 1920-tima.

To Catch a Thief (1955)

To Catch a Thief (1955)

Žanr: Misterija, romantika, triler

Redatelj: Alfred Hitchcock

Glumci: Cary Grant, Grace Kelly, Jessie Royce Landis

Radnja ukratko: Naslovni protagonist, čiji lik tumači Cary Grant, je bivši vrhunski provalnik koji postane glavni osumnjičenik za seriju provala čija su meta domovi otmjenog društva na jugu Francuske. Radnja prikazuje kako tamo odlazi kako bi pokušao pronaći pravog krivca, te kako upoznaje kćer američke bogatašice (koju glumi Grace Kelly), koju počne privlačiti upravo zbog svoje uzbudljive kriminalne prošlosti.

Unsane (2018)

Recenzija: Unsane (2018) - Svijet filma

Žanr: Horor, triler

Redatelj: Steven Soderbergh

Glumci: Claire Foy, Juno Temple, Aimee Mullins

Radnja ukratko: Mlada žena je protiv svoje volje hospitalizirana u mentalnu ustanovu gdje se suočava sa svojim najvećim strahovima – ali jeli to stvarnost ili je to samo iluzija?

Brawl in Cell Block 99 (2017)

Recanzija: Brawl in Cell Block 99 (2017)

Žanr: Akcija, krimi, triler

Redatelj: S. Craig Zahler

Glumci: Jennifer Carpenter, Vince Vaughn, Tom Guiry

Radnja ukratko: Bivši boksač postaje raznosač droge, koji završi u zatvoru, nakon što dilerski dogovor propadne.

Coherence (2013)

20 Najboljih filmova koje možete gledati na Amazon Prime Video (30 dana besplatno)

Žanr: Drama, horor, misterija

Redatelj: James Ward Byrkit

Glumci: Emily Baldoni, Maury Sterling, Nicholas Brendon

Radnja ukratko: Čudne stvari počinju se događati kad se grupa prijatelja okuplja na večeri na večeri kada kometa prolazi iznad glave.

You Were Never Really Here (2017)

Žanr: Drama, misterija, triler

Redatelj: Lynne Ramsay

Glumci: Joaquin Phoenix, Ekaterina Samsonov, Alessandro Nivola

Radnja ukratko: Traumatizirani veteran, bez straha od nasilja, plaćen je za pronalaske izgubljenih djevojaka. Kada se posao otme kontroli, Joeove noćne more ga preuzimaju dok se zavjera otpetljava i vodi do njegovog posljednjeg puta ili njegovog buđenja.

Suspiria (2018)

Žanr: Fantastika, horor, triler

Redatelj: Luca Guadagnino

Glumci: Dakota Johnson, Tilda Swinton, Lutz Ebersdorf, Mia Goth, Chloë Grace Moretz

Radnja ukratko: Nadarena američka plesačica Susanna Bannion dolazi u Berlin u prestižnu plesnu školu, gdje ubrzo bude upletena u  niz misterioznih događaja koji uključuju psihoze, žrtvovanja i vještičarstvo.

Hereditary (2018)

Žanr: Drama, horor, misterija

Redatelj: Ari Aster

Glumci: Toni Collette, Gabriel Byrne, Alex Wolff

Radnja ukratko: Obitelj Graham počinje se raspadati nakon smrti njihove bake. Čak i nakon što je otišla, još uvijek baca tamnu sjenu nad obitelji, pogotovo njezinu samotnu tinejdžersku unuku Charlie, koja ju je uvijek neobično fascinirala. Kako ogroman teror preuzima kućanstvo, njihovo mirno postojanje raskomadano je, prisiljavajući njihovu majku da istražuju tamnije područje kako bi izbjegli nesretnu sudbinu koju su naslijedili.

A Quiet Place (2018)

Žanr: Drama, horor, sci-fi

Redatelj: John Krasinski

Glumci: Emily Blunt, John Krasinski, Noah Jupe

Radnja ukratko: Obitelj koja živi na selu odvažila se živjeti u potpunoj tišini, uz uporabu znakovnog jezika, u nastojanju da se sakrije od nepoznatog entiteta koji reagira na zvukove.

Lady Bird (2017)

Recenzija: Lady Bird (2017) - Svijet filma

Žanr: Komedija, drama

Redatelj: Greta Gerwig

Glumci: Saoirse Ronan, Laurie Metcalf, Tracy Letts

Radnja ukratko: Smješten u Sacramento, California, film priča priču o odrastanju srednjoškolke i njezinog turbulentnog odnosa s majkom.

Bone Tomahawk (2015)

Bone Tomahawk (2015)

Žanr: Avantura, drama, horor

Redatelj: S. Craig Zahler

Glumci: Kurt Russell, Patrick Wilson, Matthew Fox

Radnja ukratko: Daleko izvan naseljene granice starog zapada, dvojica razbojnika (David Arquette i Sid Haig) kradu, ubijaju i razaraju svetu zemlju. U trenutku kada situacija postane neizdrživa, razbojnik po imenu Purvis odluči pobjeći do najbližeg grada Bright Hopea. Svojim dolaskom, Purvis izazove niz nesretnih događaja. Svi nesretni događaji u gradu prisile šerifa Hunta, kauboja Arthura Dwyera, Chicorya i Johna Broodera da se udruže i krenu izvan ruba civilizacije, gdje će se suočiti s bezbožnim neprijateljima koji ih gledaju kao plijen.

The Big Sick (2017)

Recenzija: The Big Sick (2017)

Žanr: Komedija, romantika

Redatelj: Michael Showalter

Glumci: Kumail Nanjiani, Zoe Kazan, Holly Hunter, Ray Romano

Radnja ukratko: Pakistanski komičar Kumail Nanjiani i studentica Emily Gardner zaljubljuju se, ali se sve više bore kako se njihove kulture sukobljavaju. Kada Emily oboli od tajanstvene bolesti, Kumail je prisiljen suočiti se s njezinim borbenim roditeljima, očekivanjima svoje obitelji i njegovim pravim osjećajima.

Serenity (2019)

Recenzija: Serenity (2019)

Žanr: Drama, misterija, sci-fi

Redatelj: Steven Knight

Glumci: Diane Lane, Anne Hathaway, Matthew McConaughey

Radnja ukratko: Tajanstvena prošlost kapetana ribarskog broda koji živi na Karibima počinje ga opsjedati, zarobljavajući njegov život u novoj stvarnosti koja možda nije ono što se čini.

Climax (2018)

Trailer: Climax (2018)

Žanr: Drama, horor, mjuzikl

Redatelj: Gaspar Noé

Glumci: Sofia Boutella, Romain Guillermic, Souheila Yacoub

Radnja ukratko: Rođenje i smrt su izvanredna iskustva. Život je prolazan užitak.

Mission: Impossible – Fallout (2018)

Recenzija: Mission: Impossible - Fallout (2018)

Žanr: Akcija, avantura, triler

Redatelj: Christopher McQuarrie

Glumci: Tom Cruise, Henry Cavill, Ving Rhames, Rebecca Ferguson

Radnja ukratko: Najbolje namjere često se vraćaju da vas progone. U novom nastavku Nemoguće misije, Ethan Hunt (Tom Cruise) i njegov tim MMF-a (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) zajedno sa saveznicima (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan), nađu se u utrci s vremenom kada misija krene po zlu. Henry Cavill, Angela Bassett i Vanessa Kirby pridružit će se dinamičnom timu s redateljem Christopherom McQuarriejem na čelu.

A Simple Favor (2018)

20 Najboljih filmova koje možete gledati na Amazon Prime Video (30 dana besplatno)

Žanr: Drama, triler, misterija

Redatelj: Paul Feig

Glumci: Anna Kendrick, Blake Lively

Radnja ukratko: Film prati mamu vlogericu Stephanie Ward i njenu najbolju prijateljicu, glamuroznu i prekrasnu, Emily Nelson koja jednog dana nestaje nakon što zamoli Stephanie da pokupi njenog sina iz škole. Stephanie istog trena pokušava otkriti istinu vezanu za iznenadni nestanak svoje najbolje prijateljice Emily iz grada. Stephanie se udružuje s Emilynim mužem te se ubrzo počinje pitati poznaje li svoju najbolju prijateljicu onoliko dobro koliko je mislila.

The Report (2019)

The Report (2019)

Žanr: Biografija, krimi, drama

Redatelj: Scott Z. Burns

Glumci: Adam Driver, Annette Bening, Jon Hamm

Radnja ukratko: Idealistički službenik Senata Daniel J. Jones, kojeg je njegov šef zadužio za vođenje istrage CIA-inog programa pritvora i ispitivanja 11. rujna, otkriva šokantne tajne.

Midsommar (2019)

Trailer: Midsommar (2019)

Žanr: Drama, horor, misterija

Redatelj: Ari Aster

Glume: Florence Pugh (Dani Ardor), Jack Reynor (Christian Hughes), Will Poulter (Mike), Vilhelm Blomgren (Pelle), William Jackson Harper (Josh)

Ukratko: Nakon što doživi tešku obiteljsku tragediju, studentica Dani Ardor (Florence Pugh) odlazi sa svojim dečkom Christianom (Jack Reynor), s kojim je trebala prekinuti, i njegovim prijateljima u Švedsku radi promatranja proslave ljetnog solsticija u zabačenoj seoskoj zajednici u švedskoj šumi. Dok Dani i Christian testiraju svoju vezu, u komuni se počinju događati bizarne stvari koje će značajno utjecati na sudbine svih prisutnih likova.

Isprobajte 30 dana besplatno Amazon Prime Video (možete otkazati u bilo kojem trenutku)

Svijet Filma sudionik je u programu Amazon Services LLC Associates, udruženom oglašavačkom programu dizajniranom za pružanje sredstava web lokacijama za zarađivanje naknada za oglašavanje oglašavanjem i povezivanjem na amazon.com i amazon.co.uk.

Similar Posts