Najbolji Crtani Filmovi

Najbolji Crtani Filmovi

Ice Age (2002) i nastavci

Ice Age (2002)

Redatelj: Chris Wedge, Carlos Saldanha

Glasovi: Denis Leary, John Leguizamo, Ray Romano

Radnja ukratko: Smještena na početku ledenog doba, ova animirana komedija prati vunenog mamuta Mannyja i ljenjivca Sida, dvije životinje na rubu izumiranja koje otkriju izgubljeno dijete i krenu u misiju da ga vrate kući.

Tangled (2010)

Tangled (2010)

Redatelj: Nathan Greno, Byron Howard

Glasovi: Mandy Moore, Zachary Levi, Donna Murphy

Radnja ukratko: Walt Disney Pictures predstavlja crtić VRLO ZAPETLJANU PRIČU, jednu od najurnebesnijih priča ikad ispričanih, od koje će vam se dići kosa na glavi. Kad se najtraženiji i najšarmantniji razbojnik u kraljevstvu Flynn Rider (glas posudio ZACHARY LEVI) skrije u tajanstvenom tornju, za taoca ga uzme prelijepa, ali ratoborna tinejdžerica i zatočenica tornja koja ima 20 metara dugačku zlatnu kosu. Flynnova neobična otmičarka, u želji da pobjegne iz tornja u kojem čami već godinama, postiže dogovor s privlačnim lopovom i neobičan par kreće u akcijsku pustolovinu, zajedno s konjem, zaštitnički raspoloženim kameleonom i neotesanim huliganima iz kavane. Ova VRLO ZAPETLJANA PRIČA prepuna je pustolovine, ljubavi, humora i kose – mnogo kose.

Peter Pan (1953)

Peter Pan (1953)

Redatelj: Clyde Geronimi, Wilfred Jackson

Glasovi: Bobby Driscoll, Kathryn Beaumont, Hans Conried

Radnja ukratko: Wendy i njena dva brata posjeti Petar Pan, koji ih odvede u Nigdjezemsku gdje traje rat između Petrovih Izgubljenih dječaka i zlog gusara kapetana Kuke.

Kung Fu Panda (2008) i nastavci

Kung Fu Panda (2008)

Redatelj: Mark Osborne, John Stevenson

Glasovi: Jack Black, Ian McShane, Angelina Jolie

Radnja ukratko: Po živi svoj san kao Zmajski ratnik štiteći Dolinu mira, ali toj idili zaprijeti pojava zastrašujućeg novog zlikovca koji planira upotrijebiti tajno, nezaustavljivo oružje da pokori Kinu i uništi kung fu.

Cars (2006) i nastavci

Cars (2006)

Redatelj: John Lasseter, Joe Ranft

Glasovi: Owen Wilson, Bonnie Hunt, Paul Newman

Radnja ukratko: Uspješan trkaći auto Munjeviti Jurić živi život u brzoj traci sve dok ne zaglavi u zaboravljenom gradiću na Route 66. Ondje upozna puno urnebesnih likova koji mu pomažu otkriti da u životu postoji više od trofeja i slave.

Klaus (2019)

Recenzija: Klaus (2019)

Redatelj: Sergio Pablos

Glasovi: Rashida Jones, Joan Cusack, J.K. Simmons, Jason Schwartzman

Radnja ukratko: Jednostavan čin dobrote uvijek pokreće drugi, čak i na zaleđenom, dalekom mjestu. Kad se Smeerensburgov novi poštar, Jesper, sprijatelji s izrađivačem igračaka Klausom, njihovi darovi rastope vjekovnu svađu i isporučuju saonice prepune prazničnih tradicija.

Similar Posts