Zvijezda filmova 'Police Academy' Marion Ramsey preminula u 73. godini

Zvijezda filmova ‘Police Academy’ Marion Ramsey preminula u 73. godini

S tugom moramo izvijestiti da je filmska i Broadwayska glumica Marion Ramsey preminula, vijest je prvi objavio Deadline pozivajući se na njezin menadžerski tim u Rogeru Paulu Inc. Ramsey je bila najpoznatija po tome što se pojavila kao nježna policajka Laverne Hooks u šest Police Academy filmova iz 1980-ih. U vrijeme objave nije zabilježen uzrok smrti, ali bilježi se da je Ramsey bila bolesna nekoliko dana. Ramsey je imala 73 godine u trenutku kada je umrla. U ovo tragično vrijeme upućujemo najdublje suosjećanje njenoj obitelji i prijateljima.

Rođena 10. svibnja 1947. u Philadelphiji u državi Pennsylvania, njezina uloga u seriji Police Academy započela je prvim filmom u kojem je predstavljen njezin lik, kadetkinja Laverne Hooks. Poanta lika bila je da je nježne i krotke naravi, uključujući prljavu narav, što je često rezultiralo eksplozijom u sceni da viče na nekoga. Ponavljala je svoju ulogu u svih pet nastavaka, glumeći uz Stevea Guttenberga, Bubbu Smith, Davida Grafa, Michaela Winslowa, Brucea Mahler i Bobcat Goldthwait.

Njezina karijera na filmu i na televiziji nije se ograničila na ovu šaljivu humorističnu seriju filmova, pojavljujući se u skeču / estradi Keep On Truckin ‘i Cos, plus nastupi u filmovima The Jeffersons, Nanny, Beverly Hills, 90210, MacGyver i Modern Family . Nedavno se pojavila u originalnom filmu 2915 SYFY Lavalantula, glumeći zajedno s kolegama iz Policijske akademije Steveom Guttenbergom i Michaelom Winslowom. Svoj je dio reprizirala i za njezin nastavak iz 2016. godine, 2 Lava 2 Lantula. Njezina konačna uloga bila je komedija / drama When I Sing iz 2018. godine.

Ramsey je također radila kao pjevačica i autorica pjesama, pišući pjesme za soul pjevačicu Pat Hodges i žensku grupu The Sweet Inspirations. Neka počiva u miru.

Similar Posts