Sve što znamo o nadolazećoj ‘Batwoman’ TV seriji!

Serija je službeno odobrena! Broj epizoda?

Sve ovo što smo dosad rekli, sve to izgleda super, divno i krasno, ali bila je tu jedna kvaka. Naime, od Batwoman serije se snimila samo pilot epizoda koja se prikazala u CWu. CW je čini, bio zadovoljan viđenim tako da je odobrio prvu sezonu ove serije.

Iako je politika većine primetime televizija da obično naruče prvih 13 epizoda, a dodatne epizode tek naknadno, postoje glasine da je već sada Batwoman odobrena za punu prvu sezonu – 22 epizode.

Novi crossover!

Osim novih sezona dosadašnjih Arrowverse serija, a vrlo vjerojatno i prve sezone Batwoman, još se možemo veseliti i činjenici da nam CW već za sljedeću sezonu sprema novi crossover – Crisis on Infinite Earths (kojeg ja od milja zovem Arrowverse Endgame, budući da je najavljen kao najveći crossover dosad) koji će biti direktni nastavak Elseworldsa, a oni koji su gledali Elseworlds, vrlo lako mogu zaključiti da bi i Batwoman mogla imati veliku ulogu u tom crossoveru budući da smo u završnoj sceni Elseworldsa vidjeli telefonski razgovor Batwoman i Olivera Queena/Arrowa, a nakon toga je bila još jedna kratka scena iz Arkham Asyluma, dobro nam poznate Gothamske psiho-bolnice.

I gdje je sada Batman u cijeloj toj priči?

Samim time što Batwoman dobiva vlasititu seriju i da će Gotham City uskoro postati stalni dio Arrowversea, postavlja se pitanje gdje je sad tu glavni simbol Gothama – Batman. U Elseworldsu je objašnjeno, iako je Arrow smatrao Batmana ubranom legendom, otkriveno je da je Batman nestao prije dosta vremena, a svima je sumnjivo što je zajedno s njim nestao i Bruce Wayne. Batman je otišao iz Gothama i nitko ne zna gdje se trenutno nalazi, ali zato je tu njegova rođakinja Kate koja će se pokušati nametnuti kao novi simbol nade u Gothamu koji je na rubu kolapsa. Unatoč izuzetnosti iz Elseworldsa, još nam ostaje za vidjeti je li Kate spremna primiti taj teret na svoja leđa, ali krv nije voda, tako da ne sumnjamo u nju. Ipak, ukoliko se Batwoman tijekom narednih godina pretvori u maratonsku seriju, barem neka sekvenca sa najvećim svjetskim detektivom čini se neizbježna.

Ipak, naknadno smo dobili informacije da CW još uvijek nije u mogućnosti koristiti Viteza Tame u svojem superhero svemiru. Iz CW-a su javili da imaju plan da iskoriste karizmu Caped Crusadera kao prednost prilikom razvijanja Batwoman priče. Naravno, to ne znači da Batmana baš nikad nećemo vidjeti u Arrowverseu, vrijeme će pokazati. Osim toga, nije ovo prvi puta da ćemo gledati priču iz Batman mitologije bez Batmana.

Kao što vidite, puno je toga najavljeno, ali još uvijek malo toga realizirano. Ipak, budite sigurni da smo otvorili četvere oči i naćulili uši prema CW-u, te ćemo vas o svim novostima pravovremeno izvještavati, kako o Batwoman, tako i o ostatku cijelog Arrowversea.

Fotogalerija

Primjetio sam da Ruby Rose i određeni ljudi koji su uključeni u ovaj projekt vole dijeliti fotografije vezane uz ovo na društvenim mrežama, stoga ovdje imamo fotogaleriju koja je povezana sa ovom serijom. Osim behind the scenes fotografija (zasad ih ima samo sa snimanja Elseworldsa), ovdje se nalaze (ili će se nalaziti) i promo fotografije te fotografije koje sam htio staviti u ovaj članak, ali mi nisu stale. Sigurno će fotografija biti još više kada snimanje serije službeno započne. Kao i ovaj članak, i fotogalerija će se postepeno nadopunjavati.

Druge je zanimalo i ovo...