Najava: Stan 32 (2020)

Najava: Stan 32 (2020)

Otkrijte najjeziviju tajnu koju krije – STAN 32 Od 29.10. u Cineplexxu i odabranim kinima!

Ove jeseni u najgledanijem ovogodišnjem španjolskom filmu, počet će borba na život ili smrt.
Od 29. listopada u Cineplexx i odabrana kina stiže nam intrigantan horor temeljen na istinitim događajima. Godina je 1976. Madrid, glavni grad Španjolske. Početak španjolske tranzicije nakon smrti generala Franca godinu ranije, obitelj Olmedo seli se u veliki grad iz svog rodnog mjesta nadajući se većoj zaradi i boljem životu za sve svoje članove. Obitelj čine Manolo, farmer zaposlen u poznatoj tvornici kamiona Pegaso, njegova žena i prije toga šogorica Candela, zaposlena u razvikanom trgovačkom centru Galerías Preciados, najstariji sin Pepe, sramežljivi i mucavi dvadesetogodišnjak koji se osjeća kao stranac u gradu u kojem ne može pronaći posao, starija kći Amparo kojoj je san živjeti u Parizu i raditi kao stjuardesa za avio kompaniju Iberia; dijete Rafael „Rafi“, jedini sin Manola i Candele nakon što ju je njezin prvi muž (otac Pepea i Amparo) ostavio; i na kraju Candelin stari i senilni otac sa problemom pamćenja.

Ali, postoji nešto što Olmedovi ne znaju: u stanu 32 koji su kupili – oni nisu sami. Neobjašnjive pojave koje ih prate u stopu uskoro će im ugroziti živote…

Redatelju Albertu Pintu ovo je prvi dugometražni film kojeg samostalno potpisuje. U glavnim su ulogama Begoña Vargas, Iván Marcos, Beatriz Segura, Sergio Castellanos i José Luis de Madariaga.
Filmski kritičari posebno su istaknuli i odličnu glazbu i scenografiju za što su zaslužni Frank Montasell i Lucas Peire te Marta Petite.

Napeti horor Stan 32 u Cineplexx i odabrana kina stiže 29. listopada!

Trailer filma:

Druge je zanimalo i ovo...