Avengers Endgame: Detaljna analiza trailera i postera!

NEBULA JE SPREMNA NA OSVETU

Nebula, usvojena Thanosova kćer koja ga je izdala preživjela je tragediju Infinity Waru saznavši da je Thanos ubio Gamoru, njezinu sestru. Nebula je nakon Thanosove pobjede ostala sama sa Tonyem na Titanu te će se njih dvoje morati zajedno vratiti na Zemlju a možda će i Nebulino mehaničko znanje, s obzirom da je i sama napola stroj, biti od pomoći u tom povratku. Iako ne znamo, željno isčekujemo vidjeti što će se dogoditi jednom kada se Nebula opet nađe sa Thanosom oči u oči.

RONIN ĆE SE VRATITI LUKU I STRIJELI

Iako je Clint isprva zamijenio luk i strijelu katanom i time postao Ronin, ovdje vidimo da ni luk i strijela nisu još izvan stroja. U ovoj sceni vidimo da se Hawkeye nalazi u nekom hodniku što meni izgleda kao hodnik na nekom brodu ili u podmornici. Iako ne znamo što točno tu radi, sigurno je važno jer sam siguran da u Endgame ni dvije sekunde filma neće biti tu bez razloga.

CAPTAIN AMERICA SE VRAĆA! I TO SA SVOJIM ŠTITOM!

Nakon što je porazio IronMana, sabotiravši mu odijelo štitom kako bi spasio Buckya, Cap je ostavio štit iza sebe uz IronManovu primjedbu da ga ne zaslužuje. Iako je i bez štita Cap i dalje vrhunski vojnik i heroj, stari Cap sa štitom će nam se vratiti u Endgame, što bi moglo značiti da će on i IronMan napokon ponovno ujediniti snage. Zanimljivo je to da se njih dvojica u Infinity Waru uopće nisu sreli, a braća Russo, redatelji filma su sami rekli da Thanos ne bi imao šanse da su Cap i IronMan bili rame uz rame. Po slici iz trailera vidmo da će se Cap naći u vrlo surovoj bitci, a hoće li mu to biti i posljednja, uz nadu da neće, ćemo tek vidjeti.

NOVA, QUANTUM ODIJELA

Određene teorije su govorile kako će quantum realm imati veliku ulogu u vraćanju vremena i ponovnog donošenja mira svemiru, a prema ovim quantum odijelima čini se da to možda i nije daleko od istine. U ova quanum odijela su se obukli svi preostali heroji, tako da je sigurno jako važna stvar u pitanju gdje je svaki par ruku potreban.

TONY I NEBULA SU SE VRATILI!

Nitko nije ni sumnjao da neće, ali još uvijek nam je enigma kako su se točno uspijeli vratiti na Zemlju, ipak iz ovoga se vidi da su Avengersi, ponovno predvođeni Captain Americom, spremni za novu misiju te su spremni žrtvovati apsolutno sve za bolju budućnost stanovnika cijelog svemira.

CAPTAIN MARVEL JE STIGLA!

Carol Danvers, Captain Marvel, odgovorila je na Furyev poziv upomoć te se vraća na Zemlju kako bi sa Avengersima udružila snage u konačnom obračunu sa Thanosom. U traileru je prikazan simpatičan trenutak između Thora i nje kao sada službeno najmoćnijim Marvel herojima. Captain Marvel se jedva suzdržala da se ne nasmiješi, dok je Thor uz smiješak rekao: “Ova mi se sviđa.” Oduvijek me zanimalo s kim će Captain Marvel imati najviše povezanosti kada stigne među Avengerse, a možda smo već sada dobili dobar dio tog odgovora. Postojale su neke špekulacije da će Avengersi morati boriti i protiv nje, ali meni je iskreno dosta untarnjih konflikata među pozitivcima. Neprijatelj je samo jedan – Thanos, i još ako slučajno neki manijak uleti u film nepozvan.

NE ZABORAVITE ONO NAJVAŽNIJE!

Avengers Endgame u kina stiže u kina 26. travnja, ili za, u trenutku pisanja ovog članka, 42 dana, 4 sata, 3 minute i 4 sekunde, a onda Marvel fanovi kreću u direktan juriš prema kinima!

Similar Posts