Avengers Endgame: Detaljna analiza trailera i postera!

Avengers Endgame: Detaljna analiza trailera i postera!

RONIN

Avengers Endgame: Detaljna analiza trailera i postera!

Iako znamo da je Clint preživio Thanosovo pucketanje, nije poznato kako je završila njegova voljena obitelj, iako određeni teoretičari sigurno nisu baš optimistični budući da se iz trailera može vidjeti da Clintu osveta piše na licu. Luk i strijelu je zamijenio katanom, japanskim mačem, postavši neka vrsta modernog samuraja, odakle i dolazi ime Ronin. Čini se da Clint nije ponovno stupio u kontakt sa Avengersima, ali ako on neće pronaći njih, oni će pronaći njega. Točnije rečeno, Black Widow će ga pronaći.

POVRATAK U ASGARD

Avengers Endgame: Detaljna analiza trailera i postera!

Iako znamo da je u filmu Thor Ragnarok, zlatni grad Asgard, Thorov dom, u potpunosti razoren. Endgame će nas čini se također vratiti i onamo budući da su i tamo ispričane neke vrlo bitne priče vezane za cijeli Marvel filmski svemir. Ponovno ćemo vidjeti i Thorovog oca Odina te Thorovu dugu frizuru. Iako, osim što je prikazan u flashbackovima, postoji mogućnost da će Asgard imati i neku veliku ulogu u konačnom obračunu protiv Thanosa, ali kako, to nažalost ne znamo.

OKOYE SE VRAĆA

Avengers Endgame: Detaljna analiza trailera i postera!

Okoye, generalica Dora Milaje vojske i jedna od najvećih ratnica u Wakandi, također proživljava vrlo teške trenutke svog života. Njezin muž je u Black Pantheru završio u zatvoru zbog suradnje sa Killmongerom, a u Infinity Waru se njezin kralj i prijatelj, sam Black Panther, raspao u prašinu. Iako smo ju vidjeli samo u ovoj flashback sceni iz Infinity Wara, Okoye je zauzela dobar dio postera tako da će sigurno i ona imati što za reći u Endgame. Nije ni ona još spremna okačiti koplje o klin.

PRISJEĆANJE NA TRAGEDIJU, ŠTO JE SA LIKOVIMA KOJI NISU PREŽIVJELI?

Avengers Endgame: Detaljna analiza trailera i postera!

Tko god da je pogledao Avengers Infinity War, što god mislio o filmu, sigurno je da na kraj filma nitko nije ostao ravnodušan. Thanos je, osim pola svemira, pobio i pola naših omiljenih superheroja te je njhov povratak, iako se očekuje, pod stalnim teorijama kako će se to zapravo dogoditi. Neki likovi, poput Spider-Mana i Guardiansa još uvijek imaju svoje filmove čije bi se radnje trebale odvijati nakon Endgame, tako da, koliko god teorizirali, mogu se i sve te teorije pokazati krivima, ne bi bilo prvi put da nam je Marvel zapaprio, pa i prepaprio sa iznenađenjima.

POLA SVEMIRA JE NESTALO, NO NE I NATASHIN FRIZER

Avengers Endgame: Detaljna analiza trailera i postera!

Natasha Romanoff, poznatija kao Black Widow, jedna je najpoznatijih i najomiljenijih likova u cijelom Marvel filmskom svemiru, postala je prepoznatljiva po svojoj crvenoj kosi koju je imala sve do Infinity Wara kada ju je, prilikom bijega od vlasti, obojala u plavu, ili je možda stavila periku, ne znam. Iako smo ju prvom traileru ponovno vidjetli kao plavušu, Natasha se ovdje ponovno pojavila kao crveno, ili možda malo smeđokosa. Uglavnom, dokle god onda ima onih starih borilačkih manira, ne brinemo se za frizuru.

BRUCE BANNER JE I DALJE TU, NO GDJE JE HULK?

Avengers Endgame: Detaljna analiza trailera i postera!

Odnos Bruce Bannera i Hulka u Infinity Waru bio je u najmanju ruku problematičan, nakon poraza od Thanosa, Hulk se odbijao pojaviti a i za to imamo gomile isteoriziranih razloga. Bruce je uspio preživjeti havariju, no hoće li se Hulk vratiti, to je još uvijek pod znakom pitanja. Nitko ne zna kakve mušice se trenutno Hulku motaju po glavi, iako određene teorije govore da bi se u Endgame mogao pojaviti kao Professor Hulk. Ali recimo ovako, Hulk se pojavio u posteru za Infinity War pa je bio jedva par minuta, dok ga u posteru za Endgame uopće nema, mislim Hulka, Banner je još uvijek tu.

SCOTT LANG SE IZVUKAO IZ QUANTUM REALM

Avengers Endgame: Detaljna analiza trailera i postera!

Već smo saznali u prvom traileru da se Scott Lang nekako uspio izvući, ili ga je netko izvukao iz Quantum Realm u kojem je zaglavio nakon što su nestali Hank Pym i Janet Van Dyne, te njihova kćer Hope tj. Wasp kao rezultat havarije. Vidimo da Scott vidi nebrojne plakate o nestalim osobama kakvih sigurno ima poljepljenih po cijelom svijetu.

ROCKET U NOVOM TANDEMU

Avengers Endgame: Detaljna analiza trailera i postera!

Rocket Raccoon, koji je, osim Nebule, jedini preživjeli Guardian, u novom filmu će se on i njegova pljuca naći u tandemu sa War Machine, što je čak i logičan spoj budući da obojica dijele isti entuzijazam prema oružjima. Poznato je da Rocket nikada ne bježi od borbe, pogotovo sada kada je zbog Thanosa nestao i Groot, čije su zadnje “I am Groot” riječi upućene Rocketu značile “tata.”

KAKO SE THOR NOSI SA POLJEDICAMA PUCKETANJA?

Avengers Endgame: Detaljna analiza trailera i postera!

Ako itko na svojim leđima nosi veliku količinu odgovornosti zbog Thanosove havarije, onda je to zasigurno Thor, pogotovo stoga što mu je i sam Thanos rekao da je napravio grdnu grešku šta da Stormbreakerom nije gađao u glavu. Iako je Thor moćniji nego ikad te je faktički sam porazio cijelu vojsku vanzemaljskih pasa koje je Black Order doveo na Zemlju, Thoru su emocije sigurno ozbiljno narušene, iako znamo da će se i on uskoro dobiti priliku na revanš. Iako je i sa šest Infinity Stonesa Thanos pred Thorom djelovao skoro bespomoćno, Thanos je ipak ludi Titan te je sigurno da neće pružiti Thoru zadovoljstvo da ga onako samo pogodi u utrobu, a kamoli u glavu.

Similar Posts