‘Sopranos’ prequel dobio datum izlaska i naziv

‘Sopranos’ prequel dobio datum izlaska i naziv

Warner Bros. je napokon objavio datum izlaska i naziv ‘Sopranos’ prequel filma. New Lineov Sopranos prequel film dolazi u kina 25. rujna 2020. godine. Radni naziv filma je Newark (ne The Many Saints of Newark). Kreator serije The Sopranos, David Chase, je ko-producent zajedno s Lawrence Konnerom.

Scenarist ovog filma će biti David Chase, koji je pisao i scenarij za originalnu Sopranos seriju, dok bi film trebao predvoditi glumac Alessandro Nivola (Face/Off, American Hustle), najvjerojatnije u ulozi Richard “Dickey” Moltisanti. Ovo je jedno ime koje će prepoznati ljubitelji originale serije, jer je taj lik bio mentor James Gandolfinijevom Tony Sopranu i otac Michael Imperiolijevog Christopher Moltisantija.

‘Sopranos’ prequel dobio datum izlaska i naziv

Sada će on imati priliku biti u centru i ispričati svoju priču u ovom filmu. Ovaj veteran Vijetnamskog rata i član krimi obitelji je ubijen tijekom Christopherovog ranog djetinjstva, tako da bi mogli očekivati da njegova priča ide do tog trenutka, jer je serija The Sopranos više manje dovršila njegovu priču nakon toga. Pa hajdemo spekulirati i reći da je Farmiga izabrana u ulozi Dickey Moltisantieve žene Joanne (née Blundetto), s Bernthalom koji se možda pojavio kao ključni igrač (ili možda ne) u Dickeyjevoj smrti, Barryjem Hayduom.

I dok nemamo puno velikih detalja oko radnje filma ili zapravo ičega drugog, znamo da će se film Newark održavati tijekom rasnih prosvjeda u Newarku 1960tih. Chase i Lawrence Konnor (Boardwalk Empire) pišu skriptu ovog prequel filma, kojeg će režirati Alan Taylor (Game of Thrones).

Čim saznamo nešto više izvijestit ćemo vas.

Similar Posts