15 Najboljih Triler Serija - 21 stoljeće - Svijet filma

15 Najboljih Triler Serija – 21 stoljeće

Taboo (2017– )

Recenzija: Taboo (2017– )

Kreator: Chips Hardy, Tom Hardy, Steven Knight

Glumci: Tom Hardy, David Hayman, Jonathan Pryce

Radnja ukratko: Smještena u 1814, počinje s povratkom James Delaney (Tom Hardy) u Englesku, nakon 12 godina u Africi i s 14 ukradenih dijamanata, nakon smrti svog oca i kada se rat sa Sjedinjenim Državama bliži kraju.

Bron/Broen (The Bridge) (2011– )

Kreator: Hans Rosenfeldt

Glumci: Sofia Helin, Rafael Pettersson, Dag Malmberg

Radnja ukratko: Kada je tijelo pronađeno na mostu između Danske i Švedske, točno na granici, Danski inspektor Martin Rohde i Švedska inspektorica Saga Norén moraju dijeliti nadležnost i raditi zajedno kako bi pronašli ubojicu.

The Blacklist (2013– )

Kreator: Jon Bokenkamp

Glumci: James Spader, Megan Boone, Diego Klattenhoff

Radnja ukratko: Novoj FBI profilerki, Elizabeth Keen, cijeli je život okrenut naglavačke kada se misteriozni kriminalac, Raymond Reddington, koji je izbjegavao pravdi godinama, preda i inzistira da razgovara jedino s njom.

Revenge (2011–2015)

Kreator: Mike Kelley

Glumci: Madeleine Stowe, Emily VanCamp, Gabriel Mann

Radnja ukratko: Emily Thorne (Emily VanCamp), djevojka kojoj je u djetinjstvu zbog lažnih optužbi i spletki stradao otac, a ona sama završila u popravnim domovima. Radnja prikazuje kako se pod lažnim identitetom nastoji infiltrirati u krug bogataške porodice Grayson, čiji je matrijarh Victoria Grayson (čiji lik tumači Madeleine Stowe) koja je izdala njenog oca, te kako se sistematski nastoji osvetiti svima odgovornim za očevu sudbinu.

Scandal (2012– )

Kreator: Shonda Rhimes

Glumci: Kerry Washington, Guillermo Díaz, Katie Lowes

Radnja ukratko: Bivša direktorica za komunikacije u Bijeloj Kući započinje vlastitu tvrtku za upravljanje kriznim situacijama samo kako bi shvatila da njeni klijenti nisu jedini s tajnama.

15 Najboljih Komedija Serija 21 stoljeća možete pogledati ovdje.

Similar Posts