Tom Holland navodno u pregovorima da se Spider-Man pojavi u 'Venom 2'

Tom Holland navodno u pregovorima da se Spider-Man pojavi u ‘Venom 2’

Tom Holland, kako se izvješćuje, u razgovorima je da se pojavi kao Peter Parker/Spider-Man u sljedećem nastavku Venoma, prema Danielu Richtmanu, čije Marvelove glasine se obično pokažu točnima. Izvješće – koje je klasificirao kao “loše vijesti”, zbog činjenice da nije uživao u prethodnom filmu Venom, prvo se pojavilo na naslovnici Richtmanove Patreon-ove stranice. Ako je istina, to bi bio vrhunac glasina koje traju još od samog razvoja Venoma. Budući da je lik nastao kao Spider-Man negativac prije nego što je sam postao antiheroj, fanovi su se nadali da će se Spidey pojaviti u prvom filmu Venom. Kad to nije učinio, počela su se pojavljivati ​​izvješća da se može pozicionirati na potencijalnu ulogu u drugom Venomu.

Film koji će režirati majstor snimanja pokreta Andy Serkis, a Tom Hardy će se vratiti u naslovnu ulogu. Dodavanje Spider-Mana moglo bi pomoći uspostavljanju Sonyjevog Marvel Svemira, koji je pretežito sačinjen od likova koji su povezani samo sa Spider-Manom. Taj svemir trenutno uključuje Venoma i nadolazeće filmove o Morbiusu, a i mnogi drugi filmovi su još u razvoju,

Likovi iz filmova o Spider-Manu vjerojatno se neće pojaviti u filmovima Marvel Cinematic Universe, gdje je Holland našao svoj dom otkad se prvi put pojavio kao Spider-Man u Captain America: Civil War. Ranije ove godine došlo je do kratkog zastrašivanja gdje se činilo kao da je došlo vrijeme da se Spider-Man spakuje i ode iz MCU-a, ali sklopljen je dogovor da ipak ostane još neko vrijeme.

Je li nas Tom Hardy upravo zadirkivao susretom njegovog Venoma i Spider-Mana?

Ipak, čini se da uloga koju bi Spider-Man mogao igrati u nastavku Venom ne bi bila velika, budući da je film udaljen manje od godinu dana od izlaska, a Hollandov Spider-Man je VFX-ov lik za kojeg bi trebalo puno rada na vizualnim efektima, a za to nema baš puno vremena.

Prava filma Spider-Man ostaju Sonyu kao rezultat prekida ugovora o pravima kad se Marvel Comics bavio osakaćenim financijskim problemima i prodao licence za likove poput Spider-Man-a, Fantastična Four i X-Men, koji su otišli u filmske studije za kapital. Gotovo svi ti likovi do sad su vraćeni kod Marvelu (uključujući X-Men i Fantastic Four, koji su se vratili kao rezultat Disneyjeve kupnje Foxa), ali Spidey je im i dalje visi kod Sonya.

Venom 2 bit će objavljen 2. listopada 2020. Holland će se sljedeći put pojaviti u My Spy, koji će u kinima dospjeti u ožujku. Nadolazeći Marvelovi projekti uključuju Black Widow 01. svibnja 2020, The Falcon and The Winter Soldier jesen 2020, The Eternals 06. studeni 2020, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 12. veljače 2021, WandaVision u proljeće 2021, Loki u proljeće 2021, Doctor Strange in the Multiverse of Madness 07. svibanj 2021, What If? u ljeto 2021, Hawkeye u jesen 2021 i Thor: Love and Thunder 05. studenog 2021. godine. Marvel Studios Disney+ serije za sada bez datuma izlaska obuhvaćaju Ms. Marvel, Moon Knight i She-Hulk.

Similar Posts