OVO MORATE VIDJETI - Sylvester Stallone mijenja Macaulay Culkina u Home Alone 'deepfake' videu

OVO MORATE VIDJETI – Sylvester Stallone mijenja Macaulay Culkina u Home Alone ‘deepfake’ videu

Vidjeli smo Jim Carreyja kao Jacka Torrance u Stanley Kubrickovom The Shining filmu, ali danas imamo nešto malo zabavnije jer su momci iz ‘Ctrl Shift Face’ zamijenili Macaulayja Culkina u Home Alone filmu ni s kim drugim nego Sylvester Stalloneom.

Istu stvar, s ‘deepfake’ videom, su napraviti s Terminator 2 filmom, gdje su Arnolda Schwarzeneggera zamijenili također sa Sylvester Stalloneom. Čini se da je Sly odličan materijal za guranje u filmove.

Pogledajte ovaj odličan i zabavan novi deepfake video u kojem vidimo Sylvester Stallonea u ulozi Kevina McCallistera u Home Alone filmu ispod.

Originalne Home Alone filmove je u to vrijeme snimao 20th Century Fox, a sada je franšiza u posjedu Disneyja. Oni su baš nedavno najavili njezin mogući reboot, s Archie Yates (Jojo Rabbit) u glavnoj ulozi. Očekuje se da će to biti potpuno novi pogled na priču i likove.

Originalni Sam u Kući film je izašao 1990. godine i bio veliki hit na kino blagajnama zaradivši diljem svijeta velikih $476.7 milijuna na budžet od samo $18 milijuna. Priča se usredotočila na mladića po imenu Kevin McCallister, kojeg glumi Macaulay Culkin, čija obitelj slučajno zaboravlja na njega i ostavlja ga kući samog kad odu na odmor u Pariz. Dvoje razbojnika, koje glume Joe Pesci i Daniel Stern, pokušavaju provaliti u njegovu kuću, ostavljajući Kevina kao jedinog koji ih može zaustaviti i spasiti dan. Nastavak Home Alone 2: Lost in New York ponovno prati Kevina, ovog puta ostavljenog u New Yorku dok ga ponovno progonio isti razbojnički dvojac. Ono, ako slučajno niste gledali prva dva filma jedno šest milijuna puta, mi ćemo vam reći o čemu se radi 😉

Similar Posts