Stephen Kingova knjiga The Gingerbread Girl dobiva filmsku adaptaciju! - Svijet filma

Stephen King – SVI Filmovi i Serije u izradi

The Talisman – Film

The Talisman prati mladog Jack Sawyer, koji putuje iz New Hampshire u Californiju, kako bi spasio svoju majku koja ima rak. Na svome putu, on saznaje o alternativnom svemiru naziva The Territories gdje zamjenska – paralelna verzija ljudi – živi. On će morati proputovati kroz Ameriku kako bi ušao u The Territories kako bi pronašao predmet koji daje ovoj knjizi ime.

Kao što smo gore pisali, ovo neće biti Booneov prvi rad s Kingom, jer je već radio/radi s njim na pravljenju filmova prema knjigama The Stand i Revival. Frank Marshall je producent filma, a cilj im je adaptirati bestseler iz 1984 godine, kojeg je King napisao s Peter Straubom.

Ayana – Serija

Stephen King - SVI Filmovi i Serije u izradi

Muškarac umire od raka gušterače sve dok ne upozna misterioznu, slijepu djevojku, imena Ayana. Ona poljubi obraz umirućeg čovjeka … dalje vjerojatno pretpostavljate što se događa.

NBC želi pretvoriti ovu knjigu u TV seriju. Chris Sparling (Buried) piše scenarij za pilot. Ben Haber (Across the Universe) bi trebao producirati, dok će Jordan Kerner (Less Than Zero) biti izvršni producent. Redatelj i glumci još nisu izabrani.

Children of the Corn – Film

Stephen King - SVI Filmovi i Serije u izradi

Ova kratka priča, već pretvorena u filmove, ne treba posebno upoznavanje. “Children of the Corn” je horor klasik o ubojitom kultu djece koja štuju kukuruze. To je to.

Do sada je bilo čak 9 filmova, ali Warner Bros. želi napraviti novi. Darren Lynn Bousman (Saw 2) bi navodno trebao režirati, s Jon Bokenkamp (The Blacklist) koji bi trebao pisati scenarij.

Grand Central – Serija

Stephen Kingova knjiga The Gingerbread Girl dobiva filmsku adaptaciju! - Svijet filma

Prema kratkoj priči iz “The New York Times at Special Bargain Rates,” ova TV serija bi trebala pričati priču o udovici koja primi poziv od svog pokojnog muža, koji predvidi dvije tragedije koje će promijeniti njezin život zauvijek. Ona će vjerojatno u seriji sprječavati katastrofe, zahvaljujući pozivima svog mrtvog muža.

Ova serija bi trebala doći iz pera bivših scenarista serije Dead Zone, Sam Ernst i Jim Dunn, a trenutno je u razvoju na ABC.

The Jaunt – Film

The Jaunt

“The Jaunt” se odvija u 24tom stoljeću. Teleportacija između svjetova je sada moguća. Jedina kvaka je da putnici moraju biti pod anestezijom, tako da nisu svjesni puta. Biti budan su loše vijesti. Vjerojatno možete pogoditi što se dogodilo.

Prema Deadline, Stephen Kingova kratka priča o teleportaciji koja je pošla po zlu, “The Jaunt,” je spremna za izradu u film od strane Plan B, Brad Pittove produkcijske kuće. Andy Muschietti i Barbara Muschietti, dvojac iza filma ‘It’ (2017) je povezan s ovim projektom. Još nije određen studio za praviti film, ali Plan B ima suradnju s New Regency i RatPac Entertainment.

Similar Posts