'Star Trek: Discovery' izabrao glumca za Spocka!

‘Star Trek: Discovery’ izabrao glumca za Spocka!

CBS je izabrao glumca za Mr. Spock u drugoj sezoni serije Star Trek: Discovery! Kako ste zadovoljni izborom? 

Ethan Peck će glumiti ulogu koju je učinio poznatom Leonard Nimoy u Star Trek: The Original Series, te koju je nastavio glumiti Zachary Quinto u posljednja tri Star Trek filma.

“Kroz 52 godine televizije i filma, paralelnih svemira i drugih dimenzija, Mr. Spock je ostao jedini član originalne ekipe broda, kroz sve ere Star Treka,” Star Trek: Discovery kreator, scenarist i izvršni producent Alex Kurtzman je rekao u izjavi. “Veliki Leonard Nimoy, onda briljantni Zachary Quinto, su oživjeli lika vječno razdvojenog između logike i emocija. Mjesecima smo tražili glumca za kojeg smo mislili da bi ih mogao naslijediti. Napokon smo ga našli u glumcu Ethan Peck, koji je na intervju pokazao sve karakteristike koje krase jednog Spocka. U tom duhu, presretni smo što nam se pridružio.”

'Star Trek: Discovery' izabrao glumca za Spocka!

Star Trek: Discovery zvijezda Sonequa Martin-Green koja glumi Michael Burnham, je ljudska žena odgojena od malih nogu od Sareka i Amanda Grayson, Spockovih roditelja. Druga sezona serije će još više razvijati njihove odnose.

Peck je morao jako impresionirati Kurtzmana da bi dobio ulogu, jer je ovaj prije izjavio koliko će teško biti pronaći pravu osobu za ulogu Spocka.

Peck je unuk od Gregory Peck, glumca koji je osvojio Oscara za ulogu Atticus Finch u To Kill a Mockingbird iz 1962. godine. Nije do sada imao puno zapaženih uloga, glumio je u filmovima poput In Time (2011) i The Sorcerer’s Apprentice (2010), te seriji 10 Things I Hate About You.

Što mislite o ovom izboru Ethan Pecka u ulogu Spocka u drugoj sezoni Star Trek: Discovery?

Similar Posts