Odvija li se Spider-Man: Far From Home prije Avengers EndGame filma?

Prvi službeni trailer za Spider-Man: Far From Home je tako koncipiran da mi nikako ne možemo znati odvija li se prije ili poslije filma Avengers EndGame! Zašto? Pročitajte u članku i napišite nam vaše mišljenje o tome u komentarima.

Marvel je postao sve više podmukao i varljiv sa svojim trailerima u posljednje vrijeme, pogrešno nas usmjeravajući sa snimkama koje nisu u filmu i manipulirajući snimkama, tako da ne možemo prikupiti previše informacija o filmu prije nego što ga vidimo. Ovaj trend nastavlja se s novim trailerom za Spider-Man: Far From Home. Unatoč tome što nam je pokazao više odijela, Nick Furyja i Mysteria koji nosi akvarij, trailer nas pametno drži u mraku o najvećem pitanju koje imamo: vremenskoj crti. Pogledajte!

Odvija li se Spider-Man: Far From Home prije Avengers EndGame filma?

Ako bolje pogledate, možete vidjeti da u ovoj fotografiji putovnice Petera Parkera nedostaje jedan ključni detalj: koje je godine izdana. Putovnica je izdana 19. srpnja, ali ne govori koja je godina. Također je uklonjena godina isteka putovnice, tako da ne možemo raditi unazad i oduzimati 5 ili 10 godina (ovisno o njegovoj dobi u vrijeme izdavanja) putovnice kako bi zadnji put saznali kada je izdana, a time i kada se Spider-Man: Far From Home odvija.

To ne bi bilo toliko važno da smo vidjeli kako Peter Parker dobiva putovnicu u Spider-Man: Homecoming, ali budući da u traileru vidimo da ga je dobio u ovom filmu prije europskog odmora, taj datum bi mogao biti vrlo razotkrivajući u Far From Home.

Vremenski raspored Spider-Man: Far From Home je od osobitog interesa jer kad smo posljednji put vidjeli Petera Parkera u MCU-u, nije se osjećao tako dobro dok se pretvarao u prašinu u rukama Tonyja Starka zbog Decimacije koju je počinio Thanos. Činjenica da je Spider-Man: Far From Home najavljen može se smatrati spojlerom, iako svi pretpostavljamo da se Peter Parker i drugi važni likovi vraćaju.

Kevin Feige je u prošlosti rekao da će se Spider-Man: Far From Home odvijati samo nekoliko minuta nakon Osvetnika: Endgame, gdje svi pretpostavljamo da će pucketanje biti poništeno. To bi objasnilo kako je Peter Parker živ ovdje. A onda se zapitate, s tim komentarima i svima koji pretpostavljaju da će pucketanje biti poništeno, zašto se gnjaviti skrivanjem datuma ako se film odvija poslije Avengers: Endgame? Samo kako bi fanovi više nagađali?

Međutim, ne znamo točnu vremensku liniju Avengers: Endgame filma ili Faze 4 i je li sve samo resetirano ili što. Tako čuvanje vremenskog roka Spider-Man: Far From Home čuva i tajne Avengers 4 filma.

Druga mogućnost je da nas unatoč tome što je rečeno u prošlosti o tome kada se ovaj film odvija, drže nas u mraku o vremenskoj crti Far From Home koji bi se još uvijek mogao odvijati nakon Spider-Man: Homecoming, ali prije događaja u Avengers: Infinity War. Ipak, ako bi to bio slučaj, pomislili biste da to ne bi htjeli skrivati. Govoriti nam da je taj film u prošlosti omogućilo bi Marvelu da zadrži izgovor da je Spidey još uvijek mrtav u sadašnjosti i da će možda tako i ostati.

U ovoj priči vidimo i Nick Furyja Samuela L. Jacksona, ali njegov izgled ne daje očigledne naznake kada se ovaj film odvija. Mogli su se susresti nakon ili prije Infinity War filma, ili tijekom Endgame , ali ta je povijest izbrisana. U osnovi, trenutno ne znamo ništa.

Spider-Man: Far From Home dolazi u kina 05. srpnja.

Similar Posts