Netflix nas zadirkuje Novom Slikom za 'Stranger Things' Sezonu 4 koja Ističe Vrijeme

Netflix nas zadirkuje Novom Slikom za ‘Stranger Things’ Sezonu 4 koja Ističe Vrijeme

I dok je Netflix iznenađujuće tih što se tiče najava za četvrtu sezonu svoje iznimno popularne serije Stranger Things, oni su upravo objavili sliku koja nam nagovještava da se nešto događa, i to kako se čini s vremenom.

U cijelosti, Stranger Things serija je bila veliki hit za Netflix, ali unatoč tome što su prošla već više dva mjeseca od treće sezone, za sada još nije službeno potvrđena četvrta sezona serije Stranger Things. Otkazivanje dakako također nije opcija. U svakom slučaju, fanove vjerojatno čekaju neke dobre o tome kada će se obnavljanje za četvrtu sezonu dogoditi, jer je Netflix nedavno podijelio sliku sata naopačke u mračnoj i zloslutnoj alternativnoj dimenziji serije. Pogledajte novi pogled na Stranger Things sezonu 4 ispod.

Interesantno, sat je postavljen na jedanaest, baš poput psihičke djevojčice u seriji. Nadalje, Netflix je dodao i neku vrstu kriptičnog zadirkivanja sugerirajući da će ovaj sat, a i cijeli “Upside-Down”, snažno utjecati na sljedeću sezonu Stranger Things serije. Na Twitteru se može vidjeti:

Fanovi već sada šire svoje spekulacije diljem interneta. Može li ova nova sezona Stranger Things serije doći na Božić 2020? Uključuje li neku novu radnju putovanja kroz vrijeme? Može li Netflix imati neku iznenađujuću Halloween objavu? Malo je toga što bi nam definitivno moglo dati odgovor na ta pitanja trenutno. Showrunneri serije su rekli da će serija ili završiti četvrtom sezonom ili petom. Vremenski simboli su obično povezani s krajem, tako da je moguće kako će ovo biti posljednja avantura koju će klinci iz Hawkinsa, Indiana imati – ili možda malo previše iščitavamo iz toga. Zasigurno nećemo točno znati dok ne dobijemo službenu potvrdu obnavljanja četvrte sezone serije Stranger Things od Netflixa.

Similar Posts