Keanu Reeves u novoj fantastičnoj slici BossLogica kao X-Men zlikovac Mr. Sinister

Keanu Reeves u novoj fantastičnoj slici BossLogica kao X-Men zlikovac Mr. Sinister

X-Men filmovi su trenutno na ledu nakon Disneyjeve kupovine 20th Century Fox. To ne znači da Marvelovi fanovi ne mogu sanjati o nekim glumačkim izborima za likove. Jedan od popularnih X-Men zlikovaca koji se još nije pojavio na filmu je Mister Sinister, aka Nathaniel Essex.

U stripovima, ludi genetičar koji je dugo opsjednut mutirajućom DNK sada sjedi u Quiet Council of Krakoa. On također ima i novu bradu. Ta promjena u izgledu je podsjetila digitalnog umjetnika BossLogica na Keanu Reevesa. Kako to obično čini, BossLogic je tu misao doveo do svog logičnog zaključka stvorivši prikaz onoga kako bi Keanu Reeves mogao izgledati u ulozi. Pogledajte ispod.

I dok je Reeves kao Mister Sinister trenutno samo plod mašte, mi znamo da je on u razgovorima s Marvel Studios oko potencijalne uloge u Marvelovom Filmskom Svemiru. Prije prodaje Foxa Disneyju, Breaking Bad zvijezda Bryan Cranston je bio zamišljan u ulozi Mister Sinistera.

Nadolazeći Marvelovi projekti uključuju Black Widow 01. svibnja 2020, The Falcon and The Winter Soldier jesen 2020, The Eternals 06. studeni 2020, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 12. veljače 2021, WandaVision u proljeće 2021, Loki u proljeće 2021, DoctorStrange in the Multiverse of Madness 07. svibanj 2021, What If? u ljeto 2021, Hawkeye u jesen 2021 i Thor: Love and Thunder 05. studenog 2021. godine. Marvel Studios Disney+ serije za sada bez datuma izlaska obuhvaćaju Ms. Marvel, Moon Knight i She-Hulk.

Similar Posts