Keanu Reeves ima ključnu ulogu u Hobbs & Shaw?

Keanu Reeves ima ključnu ulogu u Hobbs & Shaw?

Keanu Reeves se možda upravo pridružio Fast and Furious franšizi. John Wick glumac navodno ima veliku ulogu u Hobbs & Shaw, koji bi mogao biti jedan od najboljih akcijskih spajanja glumaca u novijoj povijesti. Dwayne Johnson, Jason Statham i Idris Elba su već bili zvjezdana glumačka postava za ovaj ljetni blockbuster, ali dodavanje Reevesa to diže na još jedan viši nivo. Neki Fast and Furious fanovi nisu bili impresionirani s dosadašnjim trailerima, ali to bi se moglo promijeniti u budućnosti.

Za sada nije službeno potvrđeno da je Keanu Reeves u Hobbs & Shaw. Međutim, izvori donose da bi on mogao igrati negativca i iako je njegova uloga velika, možda neće biti uveden do kraja filma ili tek u post-kredit scenama kako bi bio najavljen za sljedeći nastavak. Reevesov misteriozni lik je navodno povezan s Idris Elbinim zlim Brixton likom, iako nije poznato na koji način.

Ako se ovo pokaže istinito, to će značiti da ćemo vidjeti još Hobbs & Shaw filmova u budućnosti, dok god su zarade na kino blagajnama impresivne. Fast and Furious fanovi čekaju spin-off s Dwayne Johnsonom i Jason Stathamom godinama i dodavanje Idris Elbe je bio dodatni bonus. Međutim, neki fanovi su odbijeni činjenicom da je Elbin Brixton lik nadljudski i neprobojan. Izgleda da su supermoći kriptonit za Fast & Furious franšizu, što izgleda malo čudno s obzirom na otkačene stvari koje je franšiza dodavala tijekom godina.

Čak i uz uključivanje supermoći, Hobbs & Shaw izgleda kao da će biti ogroman hit ovog ljeta i potencijalno dodavanje Keanu Reevesa će biti još veći plus kada se sve zbroji i oduzme. Reevesa ćemo uskoro imati prilike gledati u filmu John Wick 3, kada sljedećeg mjeseca dođe u kina. Vrlo očekivani treći dio mogao bi biti i zadnji u franšizi, ali glumac je rekao da bi franšiza mogla nastaviti, sve dok ga gledatelji žele gledati u ulozi smrtonosnog plaćenog ubojice.

Halle Berry i drugi se pridružuju Keanu Reeves u John Wick: Chapter 3! - Svijet filma

Hobbs & Shaw dolazi u kina 02. kolovoza, što znači da će Dwayne Johnson morati dugo vremena držati Keanu Reevesove vijesti tajnima. Glumac cijelo vrijeme na društvenim mrežama promovira svoje nove projekte i može se pretpostaviti da je Johnson vrlo uzbuđen oko toga što im se Reeves pridružio na filmu. Ipak, moramo još jednom naglasiti da ovo nije službeno potvrđeno. Možemo se samo nadati službenoj potvrdi u bližoj budućnosti. Vijesti o uključivanju Keanu Reevesa u film je prvi donio That Hashtag Show.

Trailer filma Hobbs & Shaw

Similar Posts