George R. R. Martin potpisao petogodišnji ugovor s HBO-om koji uključuje šest novih 'Game of Thrones' serija

George R. R. Martin potpisao petogodišnji ugovor s HBO-om koji uključuje šest novih ‘Game of Thrones’ serija

George R.R. Martin, čovjek koji stoji iza Igre prijestolja, potpisao je petogodišnji ugovor s HBO-om kojim se planira je novih šest serija koje ponovno posjećuju Westeros.

Mozak koji stoji iza Igre prijestolja, George R.R. Martin, potpisao je petogodišnji ugovor s HBO-om. Temeljena na Martinovoj seriji fantastičnih romana Pjesma leda i vatre, Game of Thrones je najveća i najcjenjenija HBO-ova serija do danas. Martin piše razne žanrove još od 1970-ih, a premda je ratom razoreni kontinent Westeros najpoznatiji od njegove umotvorine, daleko od toga da je jedini. Utjelovljenje osjećaja da vaš veliki trenutak može doći u bilo kojoj dobi, 72-godišnji Martin u toj vodi najbolje pliva.

S obzirom na uspjeh Igre prijestolja, HBO slijedi ideju spinoffa od svibnja 2017. Trenutno se u mreži razvija šest serija smještenih u isti svemir. Prva je House of the Dragon, koja bilježi osvajanje Westerosa od strane kuće Targaryen i služi kao uvod u originalnu seriju. Tales of Dunk and Egg, temeljen na istoimenim knjigama, još je jedan predznak koji prati Ser Duncana i njegovog štitonošu Aegona Targaryena, čija će glava u obliku jajeta jednog dana nositi krunu. U seriji 10,000 Ships nalazi se kraljica ratnica Nymeria, koja osniva kraljevstvo Dorne. Zatim 9 Voyages s škrtim pomorcem, Lordom Corlysom ​​Velaryonom. I još uvijek obavijena misterijom animirana serija koja će odgovarati tonu Igre prijestolja.

Similar Posts